Смарт годинники від Asus на IFA 2014

Привіт, Habr!

Як бачите, я не байдужий до зносостійкої електроніки. І так я буду писати про нові продукти, які будуть представлені на ІФА цього року. Першим буде Asus ZenWatch.

Перший смарт-годинник від Asus, який позиціонується як «ідеальний смарт-супутник», названий ZenWatch. Вони використовують платформу Android Wear. Вони будуть працювати з смартфонами на Android 4.3 і вище. І здоров'я буде стежити: по-перше, Asus has a ZenUI Wellness додаток для цього, і по-друге, годинник буде розраховувати калорій, кроків, тривалість діяльності, а також вимірювати імпульс власника.

годинник обладнаний сенсорною діагоналлю дисплея AMOLED 1.62 дюйма з роздільною здатністю 320 × 320 пікселів. дисплей захищено склом Gorilla Glass 3.

Дизайн дуже хороший. Як виглядає хороший класичний годинник.

Це те, що всередині годинника виглядає так. Для зарядки годинника є пульсовий датчик і контакти.

Більше інформації про характеристики ще немає. Більше фотографій з підставки на Engadget.

Цікаво.
Огляд ринку зносних пристроїв з коротким історичним фоном
На здоров'я: 5 гаджетів для найменших
Допускається визначення епіцентру землетрусу
Ринок зносних пристроїв зросла майже 700%

І нарешті, опитування, яке я нещодавно запросив зробити для іншого повідомлення про зносну електроніку, але я не встигнути, тому я додаю його тут. Я знаю, що це, але я не купив і не зносила купівля і не зносу я не буду купувати, так як я не потрібно, що тільки зареєстровані користувачі можуть брати участь в опитуванні. Приходьте, будь ласка, 315 осіб проголосували. 24 человек.

Джерело: habrahabr.ru/post/235501/