Привіт, Habr!
Як бачите, я не байдужий до зносостійкої електроніки. І так я буду писати про нові продукти, які будуть представлені на ІФА цього року. Першим буде Asus ZenWatch.
Перший смарт-годинник від Asus, який позиціонується як «ідеальний смарт-супутник», названий ZenWatch. Вони використовують платформу Android Wear. Вони будуть працювати з смартфонами на Android 4.3 і вище. І здоров'я буде стежити: по-перше, Asus has a ZenUI Wellness додаток для цього, і по-друге, годинник буде розраховувати калорій, кроків, тривалість діяльності, а також вимірювати імпульс власника.
годинник обладнаний сенсорною діагоналлю дисплея AMOLED 1.62 дюйма з роздільною здатністю 320 × 320 пікселів. дисплей захищено склом Gorilla Glass 3.
Дизайн дуже хороший. Як виглядає хороший класичний годинник.
Це те, що всередині годинника виглядає так. Для зарядки годинника є пульсовий датчик і контакти.
Більше інформації про характеристики ще немає. Більше фотографій з підставки на Engadget.
Цікаво.
Огляд ринку зносних пристроїв з коротким історичним фоном
На здоров'я: 5 гаджетів для найменших
Допускається визначення епіцентру землетрусу
Ринок зносних пристроїв зросла майже 700%
І нарешті, опитування, яке я нещодавно запросив зробити для іншого повідомлення про зносну електроніку, але я не встигнути, тому я додаю його тут. Я знаю, що це, але я не купив і не зносила купівля і не зносу я не буду купувати, так як я не потрібно, що тільки зареєстровані користувачі можуть брати участь в опитуванні. Приходьте, будь ласка, 315 осіб проголосували. 24 человек.
Джерело: habrahabr.ru/post/235501/