Огляд EcoReco M3 E-Scooter

Коли я розповідав колегам, які я отримав M3 для огляду, вони подрібнили до гаража, щоб побачити цей марвел технології. Але я не говорю про легендарний автомобіль BMW M3, але ЕкоРеко М3, електричний самокат. На відміну від Boomer, M3 самокат працює електрикою, він складається для зручного зберігання і прискорює лише 32 км / год.

Дизайн та специфікація Як звичайний самокат, електричний самокат M3 містить колодку з колесами і рульовим колонкою з ручками. Але замість приводу стопи, колоди літієво-феросфонні акумулятори, які потужністю 250 Вт електродвигун в задніх колесах.

Компоненти скутера виготовлені з товстого алюмінію, що дає скутер відчуття надійності. Жорсткі гумові колеса несуть більше берегових, але менше подушок при русі. Передній амортизатор амортизатора з невеликою пружиною допомагає досить трохи. Дуже зручна підставка, яка дозволяє залишити скутер в вертикальному положенні в будь-якому місці.

На рульовому колесах є керування, що містить ручну гальмівну ручку, акселераторну ручку, на кнопці і круглий РК-дисплей, що відображає швидкість, заряд акумулятора або odometer читання. Кабелі та дроти йдуть від рульового колеса до рульового колонки, а потім до колоди. Відчувається, як кабельна ізоляція може бути краще.

У комплект входить самокат і зарядний пристрій, це чорна коробка, підключена до мережі 110-вольт і заряджання скутера через гніздо для зарядки. Рівень заряду відображається на РК-дисплей, а зарядний пристрій також має світлодіод, який світиться зеленою на кінці зарядки. За даними EcoReco, повна зарядка займає 4.5 години, при цьому зарядка до 80% займає всього 2,5 години. Компанія також вказує на те, що літієво-феросфонні акумулятори, що використовуються для зберігання потужності до 2000 циклів заряду.

Чорний алюмінієвий каркас скутера M3 робить його більш схожим на дорослий автомобіль, ніж дитяча іграшка.

Коли я отримав електричний самокат M3, він був заряджений і я шукав тестування. Я кладаю ногу на палубі, притискав акселератор і... нічого. Я вимкнувся і вивернув його на, але це ніяк не працює.

Нарешті, після фліпінгу через інструкції, надруковані на екологічно поганому папері, я знайшов, що для початку, потрібно підштовхувати стопу і тільки після того, як дасть змогу активувати акселератор. Це, очевидно, корисною функцією, яка запобігає небезпекі небажаного або випадкового включення.

Коли я з'ясував, я почав працювати в залах офісу CNET. На палубі для ніг досить було достатньо місця, і я зміг зменшити швидкість для обережного руху навколо офісних клітин. Двигун тримав мене від берегів, так що я міг уповільнити, використовуючи тільки прискорювач ручки, щоб гальмувати двигун.

Кронштейн, який зупиняється тільки заднім колесом, скутер дуже адекватний. Для безпеки притискаючи гальма відключає двигун, так що при сковородному пресуванні на обох ручках, скутер все ще зупиниться.

У пошуках пригод, я взяв M3 самокат до острова Скарб, чоловіче острів в середині пляжу Сан-Франциско. Вирішуючи їздити по острові, я стрибав на скутер і поїхав. А деякі речі стали очевидними. По-перше, нерівна асфальтова прогулянка була далеко від комфортних. Скутер вібрований жорсткий на щиколотках, і довший я поїхав, гірше він отримав. При русі на паверах від вібрацій я міг важко зосередитися на дорозі.

Місце розташування РК-дисплей на правій ручці складно стежити за швидкістю. Центральне розташування буде зручніше. дисплей має підсвічування зручні в темному, але скутер M3 не має передньої і задніх вогнів. Білий ліхтар на передній і червоний ліхтар на спині зробить скутер набагато безпечнішим для водіння в темряві.

РК-дисплей має кілька режимів: прискорювач, одометр і індикатор заряду.

Не відразу, але я проштовхнув акселератор до максимуму. Але, судячи з дисплеєм, я досягнув лише 24 км / год, на відміну від зазначеного 32 км / год. Я зважю близько 82 кг, і я думаю, що це не дуже важке навантаження для скутера.

Як я закінчив коло навколо острова, я охопив 5,3 кілометри, обтяжуючи одометром, і я не зміг продовжити цю примітивну подорож. Щоб бути чесною, досить прийнятною для приводу на гладкому бетоні, але я зустрів багато зон, де водіння було дуже незручно. За 5,3 кілометри показник заряду втратив 2 5 підрозділів, що надмірно багато. EcoReco стверджує 32 кілометри, але це буде добре їздити принаймні 16, якщо я можу приїхати це довге.

Пізніше я взяв M3 скутер на пагорби вулиці Сан-Франциско. Після бігу на плоску дорогу я продовжив пагорб. Після закінчення збереженої інерції скутер сповільнився до тих пір, поки він не зупинився. Вбудований двигун не був достатнім для продовження сходження. Я спробував на менш крутому пагорбі і отримав той же результат. Цей електричний самокат не має достатньої потужності для подолання міського середовища в Сан-Франциско.

р.

Завантажувальний порт просто за смугою.

ЕкоРеко створив M3 e-scooter як засіб для подолання «останнього кілометра», як щось ви можете взяти з собою на поїзді або на автобусі, а потім дістатися до кінцевого пункту. Таким чином, цей скутер призначений для складання. Я помітив, що складання рульової колонки з колодкою легко, але механізм складання ручки рульового колеса іноді досить місткий. Так як складаний механізм необхідно тримати вагу вершника, ця петля повинна бути дуже сильною, і в результаті її не завжди легко переміщати.

Після того, як я складав M3 скутер, я зміг підняти його за допомогою рульової колонки. Однак 15 кілограмів трохи більше, ніж вага, яку можна носити на рейсах сходів щодня. Ремінець або ручка може зробити це завдання простіше.

EcoReco встановив ціну за $ 999 за E-scooter M3, що робить його дещо дорогою для випадкового покупця. Інші електричні скутери, як правило, вартість близько половини цієї ціни. Але M3 важить менше, ніж більшість інших, і зазначена кількість циклів заряду передбачає більш високу роботу, ніж інші скутери.

Для цієї ціни я очікував більше функцій, таких як фари, зазначені вище. Але що дійсно залишає за собою погане враження - якість їзди. Якщо ви не живете в зоні з дуже гладким асфальтом, ви не хочете їздити за будь-якої довжини часу.

P.S. Від перекладача: У мене є простий самокат без амортизаторів, але навіть з ним, прогулянка по асфальтобетонних шляхах парку перетворюється в розважальний захід. На крупнозернистому асфальті, звичайно, є вібраційні і равлики, але верхова їзда все ще приємна. Я не знаю, чому письменник так спрощує вібрації.

Джерело: habrahabr.ru/post/235249/