Екзоскелетон непроваджених матеріалів

Ви думаєте, що ви повинні мати мільйони доларів, щоб побудувати exoskeleton або бути промисловою корпорація? Не обов'язково, все, що вам буде потрібно, це пакет не-so-rare частин, пара простих машинних інструментів, і смарт-головка з прямими ручками, щоб зібрати його разом.

Джеймс "Хакет" Хобсон побудував екзоскелетон над літом, що дозволяє йому піднімати 78-разове навантаження без особливих зусиль. На малюнку не вражає, але так як пневматичні циліндри екзоскелетона працюють на половинному тиску, її вантажопідйомність можна подвоювати, надаючи більш потужний компресор.

Хоча цей дизайн не має достатньої підтримки для ніг, але навіть цього результату для проекту, як “як я провів літо” вражає. На жаль, автор цього ubergadget веде лише створення відеоблоґу, а не докладний текст з описом технічних деталей, які я не знайшов. Це зрозуміло з відео, що:

1,1 км Пнеумоциліндри, що подаються компресором, використовуються як активатори. Кріплення і циліндр розширення.
2,2 км Завантажувальний каркас зібраний аналогією з рамками для туристичних рюкзаків, але для надійності він зварюється з сталі.
3. У Плешки і передплічники зібрані з їх квадратного профілю і підключені до каркасу через пару шарнірів.
4. У Зворотній зв'язок ще не надається, система контролюється дистанційним керуванням в одній руці.

В резюме я можу сказати, що система явно не складна, ніж складний ліфт, але зовнішній вигляд вражає. Тут будуть процідити манометри з зворотним зв'язком для контролю, кадру та циліндрів для відкриття рук - і Mette Damon заздрить.

Всі авторські відео з докладною історією побудови тут: www.youtube.com/playlist?list=PLbncXbXlaNQccS1MMH2BJVyVYQ6kGxZw

ОНОВЛЕННЯ. Заміна GIF на відео за запитом читачів.

Джерело: habrahabr.ru/post/235173/