НататататататататататататататататататРμС‚РμР»РμР»РμллалРμталРμРNoС‚РμР»РμллРμллРμР»РμР»РμлаРNo (Твори...)

Я не знаю, що про боги і так далі... але ще раз я переконаний – закон бомеранга, і збереження доброго у Всесвіті – Є...

Багато моїх друзів, від часу до часу, перекручений пальцем в храмі ... як що ебать все це ...

І в короткі я завжди маю 5-літровий каністра з бензином в моєму автомобілі, кабель, інструменти, хоча автомобілі - Що ТЛК, що Сааб - не схильні до розбиття, і зробити це самостійно - є щось складне ...

І не всі розуміли - що пекло я збираюся втратити 3 години - витягуючи абсолютно дивний з мого копти, водіння бензину 30 кілометри від найближчої станції метро до висушеного циліндра -- або що -- Я текст на 3:00 a.m. з "motositizen". «Моторциклопед в аварії і потребує допомоги. й

Я не мав копійки для цього ...

А потім приходили до мене неприємності - звідки я не чекав...

Дощ, дорога ... дівчина перетинає дорогу ... і я повинен поставити мотоцикл для того, щоб не згасити леді.

(І перехід зі світлом трафіку – 30 метрів за спину.) . й

Я знаю, як падіння, я завжди їздив в захисті ... так що я зробив мій dip на "lady" ... Я пояснив її, сидячи в пудлі, що переходи і вогні були побудовані спеціально для таких...

Я підібрав мотор - і поїхав на ... тільки я не бачив, що від удару - я розтріскував 2 з 3 кріплень спини ... і він разом з кофром - знизився - на одному з померлих поліцейських ... (Гелем, дощом, шумом мотора і шини, і Мото все ще стрибає на лежачих поліцейських.. через 10 хвилин я помітив, що я був відсутній ... назад там ... але це було занадто пізно ... хтось вже підібрав...)

forum14/topic902363.html?hl=

А потім, після 2 днів... Я знайшов – і повернувся до мене kofr – з усіма його змістами!!!!

і
- сумка з ВСІХ ДОКУМЕНТІВ... ліцензія, паспорт, шкарпетки для автомобілів і мотоциклів (включаючи послугу)
- гаманець, зі свіжим отриманням ЗП, і всі банківські та інші картки, такі як медичне страхування тощо.
І кілька інших працівників, які я взяв в інший офіс.

Він повернув все, хоча він бачив, що було всередині, тому що він знайшов мене при реєстрації в паспорті.

Мораль ... немає моральності тут... але я знову отримав підтвердження – Принцип – «Ви хочете жити в кращому світі? Почати змінити його самостійно... й

Tags

See also

New and interesting