Ось Африка.

Я буду бажати.

Я завжди мріяв йти в Африку. Як зробити це і за допомогою чого мені не було ідей. Мрія стала більш ніж рожевою і більш прозорою. Я скажу, що коли сірість повсякденного життя стала непристойною, я взяв кредит «для поліпшення умов житла», «передбачу» сертифікат про доходи та хвиляний на курорті Сафарі в Південній Африці! Вона вибрала найдовші, 19 днів, з Йоганнесбурга до Кейптаун вздовж узбережжя. Міжнародна група, збір в Йоганнесбурзі на визначений день і годину.
Тут я хочу відзначити, що це моя перша поїздка за кордоном і я не знаю англійську дуже багато (багато на пальцях), і ніхто не обіцяв російськомовний довідник, це сказати, що імена птахів, тварин, фруктів, квітів і дерев, які я презентував нижче я не знаю.

Важливо, щоб камера була придбана спеціально для цієї поїздки, гладка операція якого я хочу подарувати вашому суду.
У вас буде багато картинок, якщо у вас досить терпіння, не перервуться.

Пумаланга район.

- відео @

3. У

4. У У той же час відбувся тур місцевих школярів. Вони щасливі позувати і приймати фотографії з «білим» на своїх телефонах.

5. Умань

6. Жнівень

7. Про нас Мальовнича гірська область "Виндова Божої".

8. У Глибина каньйону близько 1000 м.

9. Навігація Ми не залишалися в одному місці більше 1-2 ночей. Це наша машина.

94538123

10. Ми вітаємо Національний парк Кругера, найбільший природний заповідник в Південній Африці.

11. Парк з'явився в цей час року. Сухі останні роки горять і закриваються.

12. Перша жертва фото полювання.

13.00 р.

14. Хочу відзначити, що всі фото були зняті з вікна автомобіля, залишивши заборонений.

Р

15.00 р. Чорний Буффало - один з представників "Великої П'яті"

16.00 р. Навесні вже досягла цієї частини парку.

р.

17.00 р.

18 років

19.00 р. З вікна автомобіля і є фото полювання.

20. Птахи щастя!

20. Птахи щастя!

р.

21. Синій птах.

199852

22. Ці «похилень» ходять навколо ложечки і зношення.

23. Після домашньої алое в горщику, цей гігант робить враження!

24. Різноманітні вещі виростають на деревах

25. Суддя фото-навіть динів)

26. І кавуни ...)) невеликий або великий агрусу

27. Ми провели ніч в Кругер Парку.

28. Я не знаю її, але вона мила.

29.

30.

31. Це вид з вікна автомобіля, але якщо ви шукаєте тісно...

32. це те, що ви можете побачити.)

33. Я! Я бачу цирка!

34.

35. Вони приїхали додому і...

36. Отже, збираний господарський урожай...

37.

38. "Що я збираю мене" - наш випадок. Завітайте до нас!

39.00 р. Хлопець посміхається є одним з наших англомовних посібників, він керівництво, він є варильною. Ще один кухар.

40. Сонце...

41. Красивий ...

42. «Знайди слон!»

до 1 2 3 4 5+

43. І почалися слони! Спад слонів прийшов дуже близько до автомобіля, я навіть не мав підходити до "карти", навпаки, навіть край прищової машини потрапив на лінзу!

р.

44. П.С. Хочу апологізуватися для мимовільно виконаних граматичних помилок, я бачу їх, коли він занадто пізно для виправлення.

Кращий погляд на ці чоловічі! Elephants в дикому! (чорний щит в каркасному вікні)

45. І поза вікном є спадок слон...