Здивуйте дівчину.

Якщо ви раптом усвідомлюєте, що в житті не важливо, ніж здивувати одного з вас, то не варто банально і купити квіти або запросити її в Париж на вихідні.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

1,1 км У перекладі введіть фрази у своїх виступах, які зроблять її вірним, що ви не так просто. Приклад. «Для моєї роботи на сьомому скрипальному концерті ...», «Наша родина не зазнала таких великих втрат, так як епоха Івана життєздатного ...», «... і тут, уявіть, мій алелер приходить ...», «Дякуйтеся до участі у шестиденному велосипедному марафоні ...»

2. Каррі в машині CD Sibelius, "Рамштейн", хор ім. Г. Ропа, Ані Лорак і пісні з мультфільму "Крокодайл Гена і Чебурашка". Коли ви попросите дівчину, що це, скажте, що це улюблена музика.

3. У Похід на клуб або вечірку, покласти невеликий пухнастий шит з очима в кишені. Коли ви знайдете привабливу даму, дайте її за допомогою слів: «Чому він дійсно хоче зустрітися з вами». Говорячи «не» в плюшевий гай може бути абсолютно несерйозною жінкою без почуття гумору, і вам ще потрібна така людина.

4. У У ресторані попросіть офіціантку, якщо вони послужать поїлку та ромес де тера і салат d'Endives Noix et Roquefort. Особливо несподівано це буде звучати в деяких нудотах з китайською або вірменською кухнею.

5. Умань Просто роз'ясуйте його гексамиметром. Що ви робите на ніч, мій друг, розповісти мені? // Якщо вона безкоштовна, чому не ми йдемо в бар? // Я ще не отримав таку честь, бідна людина.

6. Жнівень Відповісти на кінофільми «Діти до 18». Налаштуйте, додайте лише 17.

7. Про нас Поставити її, «Чому президент зараз?» Коли вона дивиться на вас, якось відповідав, потріть голову і скажіть: «До чого смішне ім'я!»

8. У Покажіть свої рентгенівські промені. “Я 10 років тут,” або “Я в prom. й

9. Навігація Покажіть, що ви ніколи не бачили залізниця, або з Light Steam! І "17 Моменти весни" теж.

10. Дзвоните до свого імені. Якщо зірка не вдається, то принаймні файл, який ви в даний час працює з Word, і обов'язково повідомте про це.

11. Якщо вона, намагаючись зберегти розмову з темами інтересу до чоловіків, запитує які футбольні клуби ви фанат, відповідайте, що Угандан Вілла.

12. Нехай її збити вас в підлокітник і запропонувати, щоб зареєструватися на темний куточок.

13.00 р. Наповнивши очі, тримайте свою руку, і проведіть її уздовж плутаного маршруту протягом тривалого часу. В кінці подорожі, коли вона вже горить з незадоволенням, зупинятися і дати її зняти пов'язку. Просто хвилина перед тим, щоб покласти ручку на очі. «Я не знаю, я не бачив, де ми збираємось. й

14. Чотири годину ранку – це найкращий час, щоб викликати свою подругу і читати її гарну поему Миколаї Гумільова про озеро Чад, де таємничі гліффа роумів. Коли ви закінчите читання, відключіть свій телефон до ранку.

15.00 р. Якщо ви очікуєте свого візиту, то поверніть вас у улюблену окупацію - скопіюйте ikebana, ліплять з глини, помітивши або намагайтеся вдихати життя в гомонкулюс, створену вами.

16.00 р. У ресторані, після того, як ви їсти, почистити посуд і мити їх. Скарбуйте свій акт на старе звичаї.

17.00 р. Коли ви запрошуєте свій будинок вперше ввечері, грайте з нею всю ніч у світі танків.

18 років Під час обіду в ресторані покладіть її назву на тарілку залишилися штуки.

19.00 р. Ми відправили листа щодня. Немає електронних листів Пишіть на папері. Гозо перо. Але ні ям і ні кальмарів.

20. Коли вона вперше намагається поцікавити вас самостійно, поверніть і скажімо, "Я знаю, що вам потрібно, що вам потрібно!"

21. Поговоріть її тільки для вас.

22. Принесіть хіти до життя. Наприклад, продати будинок, продати картини і притулок, і купити море квітів для всіх ваших грошей. Не радимо вам погано.

23. Заміряйте її за допомогою метра з голови до пальця. Напишіть розміри. Не пояснюйте, чому ви зробили це. Посмішка таємничо.

24. Влаштувавши романтичну вечерю, висипайте її в склянці якогось нешкідливого порошку і зробіть її напою, приказуючи, що це любовне поклоніння, після чого ваша любов стане ще сильніше.

25. Подаруйте їй цікаві прізвища. Наприклад, Кузька, Бетани або Струквепетер.

26. Зайдіть до неї, зателефонуйте і запитайте, чи потрібно купити щось на шляху? Після слухання про хліб, молоко і цукор, купуйте восьминог, насіння і шампанське.

27. Використовуйте послугу доставки кур'єра частіше. Особливо один, в якому посилки перевозяться такими особливими людьми, що одягаються в гігантських рожевих гарах.

28. Наріжте її і ваше ім'я з пенкніфе на бетонному стовпі.

29. Судденні подарунки – зброя рідкісної ефективності. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

30. Скажіть її, що ви незаймана. Так що ви вже розлучилися двічі? Він був чисто духовним типом відносин.

31. Покажіть її нотаріально, за яким вона отримує всі ваші рухомі та нерухомі властивості.

32. Намалюйте свій портрет. Ну, ви можете. Ви навіть можете використовувати кулькову ручку на зареєстрованому листі з ноутбука. Головне - вставити отриману роботу в золотий каркас нитками. Відправте своє місце роботи з месенджером.

33. Якщо вона мовчить на кілька секунд, негайно запитайте питання: «Що ти думаєш?» Я дуже зацікавлений. За останні хвилини ви здавалися таким чином.

34. Під час складання дати оберіть місця з любов'ю і зусиллями. Наприклад, музей палеонтології, виставка свиней, районний конкурс читачів-декламаторів, металургійний майстер-клас на заводі з другом буде добре працювати.

35. Купити її рожевий Lamborghini Diablo.

36.00 Р Мислити особливе місце, де ви завжди поцікавите її, коли ви зустрінете. У той же час бажано вибрати один, доступ до якого не захоплюється різноманітними робами, і це буде добре, якщо ви не взялися до відділу ізоляційної моральності. Як і шия на спині голови. Або зап'ястя.

37. Зателефонуйте її в середині дня, отримайте її, щоб опустити все і зустріти її терміново, так як ви повинні показати її щось надзвичайно важливе! Заплануйте зустріч у в'їзді до зоопарку, захопивши руку дівчини і, не відповідаючи на запитання, зробіть її бігти до клітки з накидом. Зупинити його. Точка пальцем на рахунках. Він сказав: «Не він красивим?» Я не можу залишити тут, не показуючи його до вас!

38. Дізнайтеся, щоб піти на руки. Це дивовижна для жінок, вона перетворює їх погляд на світ. Особливо добре працює в кварелі, коли вона починає кусати, підніматися на руки, ходити по кімнаті і похмуро мовчати. Для того, щоб виглядати рясно на очах, вона повинна сидіти на підлозі, і це сама виступає заспокійливим.

39.00 р. Обладнати автомобіль за допомогою механізму швидкого планування переднього пасажирського сидіння. Кнопка, яка включає в себе цей цікавий і корисний пристрій, прикріпіть ближче до вас. Особливо ефективно натиснути її десь на крутий поворот на швидкості 130-140 км / год.

40. Прийміть, що ви думаєте, що її мати є пристрасний колекціонер всіх сортів сумнівних жартів. Якщо ви зустрічаєте з батьками, ви відповіли: «Ні, Анна Іванова, з усіма вашим досвідом, я гадаю, що ви ще не чули! й

41. Регулярно привітати її на професійні свята: м’ясні та молочні працівники, м’ясні та молочні працівники, м’ясні та молочні працівники, м’ясні та м’ясні працівники, м’ясні та молочні працівники, м’ясні та м’ясні, м’ясні та м’ясні працівники, м’ясні та м’ясні працівники, м’ясні та м’ясні працівники, м’ясні та м’ясні, м’ясні та м’ясні працівники, м’ясні та м’ясні, м’ясні та м’ясні працівники, м’ясні та м’ясні, м’ясні та м’ясні працівники, м’ясні, м’ясні, м’ясні, м’ясні та м’ясні та м’ясні, м’ясні та м’ясні та м’ясні та м’ясні та м’ясні, м’ясні та м’ясні та м’ясні та м’ясні та м’ясні та м’ясні та м’ясні та м’ясні та м’ясні та м’ясні та м’ясні та м’ясні та м’ясні, м’ясні, м’ясні працівники, м’ясні, м’ясні, м’ясні, м’ Забудьте про вісімку березня і нового року.

42. Консультація на найбільш актуальні питання. «Ви думаєте, що слід перемішати цукровий годинник або проти?», «Я бачу, що я кладу свої тапочки до ліжка?» У той же час, не запитайте про поради щодо більших речей: рішення перефарбувати свій автомобіль помаранчевий, запрошуючи ваші бутони на день народження матері, і купивши двосторонню подорож до зимової Монголії.

43. Запитайте її періодичні питання, які ви думаєте. Наприклад, «Чому не закінчується?», «Ви думаєте, що ми самотні в Всесвіті?», «Чому вода падає зверху вниз замість іншого шляху навколо?» Важливо, що ці питання спонтанні. Наприклад, два хвилини перед її оргазмом.

44. Уранці принесуть своє ліжко до чашки кави на кухонному столі.

45. Пропонуйте дівчині, щоб замаринувати вас, а потім не приїхати на весілля. Це може бути багато задоволення.

46. Задайте її, щоб створити нову мову, яка тільки ви можете зрозуміти. Почати мерехтіння на гіберші без очікування згоди.

47. У серйозному голосі розкажіть її, що ви думаєте про зміну сексу. Не дайте відповіді на питання, заблокуйте, перейдемо.

48. Скажіть іноземну мову уві сні. Наприклад, в Хінді або Естоні.

49.00 р. Поставте брови.