Як отримати неправильний номер

Деталі під kata

Нещодавно завантаживши щось з відомого сервісу для спільного використання файлів, він показав неправильну кнопку і автоматично підписався на доступ до преміум. У результаті баланс на модемі перейде в червоний і доступ до Інтернету.

Троубл. Я пішов заповнити баланс в підключенні. Коли я отримав додому, гроші за номер ніколи не прибули. Перевірка перевірки. О, поганити його, він отримав одну цифру неправильно в номері.

Я думаю, що є три варіанти.

1,1 км Я гона кладаю більше грошей на мій номер.
2,2 км Зателефонуйте гарячої лінії, щоб запитати правильний номер.
3. У Введіть номер мобільного, який Ви вказали при укладаннi договору з банком -

Я впав третій варіант прямо. Тому, перш за все, сам сліпий, а другий, буде виглядати як розлучення.

Використання першого варіанту було надзвичайно мережива.

Добре, ми зателефонуємо з'єднання Hotline. Вимкнено платіж вже передано з них на Megaphone. Зателефонуйте нам. Зателефонуйте 8-800. Німець.

Троубл.

Повернувся до мене. У той же час я вирішив написати підписника, номер якого я був неправильним. Хоча він може принаймні сказати спасибі. О не ... тиша ...

Все, що я отримав. Ця історія має три моралі.

1,1 км Завжди вдячна долі, коли це займає гроші.
2,2 км Може бути, людина, яку я був невірним, щоб гроші на телефоні. Хто знає його?
3. У Не буде так дзвонити. Після того, як просте людське спасибі, що в наш час надзвичайно рідкісний, досить зрозуміти, що в іншому кінці «фі» людина. Це зробить вас кращими.

Перевірити прикріплені.

3610Р. 4200Р.