Неконтактна гонка

- М'ясо вони м'ясо.
- М'ясо?
Так. Вони виготовлені з м'яса.
- М'ясо!
- Використовуються. Ми підібрали кілька зразків з різних куточків планети, привеземо до нас борт наш розвідувальний корабель і належним чином протестували їх. Всі м'ясні інгредієнти
до Але це неймовірна! Що про радіосигнали? І повідомлення на зірки?
Вони використовують радіохвилі для спілкування, але вони не відправляють сигналів. Приблизні приходять від машин.
до Але хто будує ці машини? Що потрібно зв'язатися з нами
- Вони будівлі. Що я розповідаю тебе. М'ясо робить автомобілі.
до Що несуть! Як зробити машину? Ви хочете, щоб я вірю в м'ясо з пам'яттю і почуттям гумору?
- Я нічого не хочу. Я хочу сказати, що я отримав. Вони є єдиною інтелектуальною істотою у всьому секторі, і вони зроблені з м'яса.
до Як виглядають Ортолеани? Ви знаєте, що цей вуглецевий інтелект, який проходить через м'ясо фазу розвитку?
- Ні. Вони народжуються м'ясом і штампом м'яса. Вивчили їх за кілька циклів життя -- які, до речі, дуже короткі. Чи є у вас ідея, як живе м'ясо?
до Ох, запасний мене... Огей. Нехай вони не зовсім м'ясні? Ну, пам'ятайте, як ті - Ведділі. М'ясо голови з електроплазмою мозку всередині.
- Ні! Ми думали, що вперше. Так як у них є м'ясна голова. Але потім, як я сказав, що кожен отримав тестування. Зверху до дна. М'ясо тут всюди. Зовні, всередині.
до Що про мозок?
до О, є мозок, це океї. Але також м'ясо.
до Де приходять думки?
- Ви не розумієте, що ви? Думки роблять мозок. М'ясо.
- М'ясні думки? Ви хочете, щоб я вірю в чуйне м'ясо?
- Так, поганий! Розумне м'ясо. М'ясо з почуттями. З любов'ю. М'ясо, що сниться. Все м'ясо. Ти думаєш?
- О, Боже мій. Ви серйозно?
- Абсолютно. Вони дійсно виготовлені з м'яса, і вони намагаються підключитися до останніх сотень років.
до Що хочуть?
- Перш за все, розмова... Потім, очевидно, для розкручування Всесвіту, для досягнення вчених інших світів і крадіжки своїх ідей з даними. Як завжди.
Ми будемо говорити про м'ясо?
до Це точка. Так кажуть у своєму повідомленні: «Весь!» Хто жив? Будь-який будинок? і все, що лампа.
до Ви знаєте, що вони дійсно говорять? За словами, ідеї та концепції?
- Абсолютно. Особливо з навколишнім м'ясом ...
Але ви сказали, що вони використовували радіо!
- Так, але... Що ви думаєте, що вони грають з? М'ясні звуки. Ви знаєте, що ляпас на м'ясо? Ось як вони разом. І навіть співайте, проходячи через м'ясні потоки стисненого повітря.
до Це божевільний. Сінг м'ясо! Це занадто багато. Що ви хочете?
- Офіційно або між нами?
до Це право.
У цьому секторі ми обов’язково зв’яжемося з нами та відкриваємо доступ до повного Реєстру аналітичних центрів та багатовимірних розвідок. Але між вами і мною я витираю з своїх даних і забути про них назавжди.
- Я сказав, що ти.
до Замір, звичайно, примусово. Але є ліміт! Хочу познайомитися з м'ясом?
- Я погоджуюсь на все! Ну, ми скажемо, "Хі, м'ясо!" Як ви? А потім що? Скільки планет, які вони заселяють?
- Просто один. Вони можуть подорожувати в спеціальних металевих контейнерах, але не можуть жити постійно в транзиті. М'ясо, вони можуть пересуватися тільки в просторі С. Це запобігає їх розробці швидкості світла, що означає, що ймовірність контакту недбала. Нескінченно невеликий.
Чи краще претендувати, що в Всесвіті немає?
- Точно.
- Жорстокий... З іншого боку, ви маєте право: Хто хоче дати м'ясо? А ті, хто був прийнятий на борту для тестування, ви впевнені, що вони не пам'ятають нічого?
Якщо хтось запам'ятовує, вони ще думають, що він божевільний. Ми проникли в голову і розрівняли м'ясо таким чином, щоб вони сприймали нас як сни.
- М'ясні мрії... Подумати про це, ми збираємо м'ясо!
А потім весь сектор на карті може бути позначений як незахищений.
- Всі права! Я повністю погоджуюсь. І офіційно і між нами. Закрити справу. Немає інших? Що так смішний на іншій стороні галактики?
до Це право. Один часовий, але милий водень в консолі Ninth Class, зона 445. Вона зробила контакт пара галактичних циклів тому, тепер вона хоче бути друзями знову.
О. Як ви не можете відмовитися від них.
- Приходьте! Уявіть, як холодний Всесвіт буде, якщо ми живемо окремо.

Джерело: vk.com