Історія Фредерік Валентини

П'ятирічний пілот Frederik Valetnich спробував придбати необхідний досвід польоту і літати необхідний час для отримання комерційної ліцензії. Він тренував єдино-інженерну Cessna-182, зробивши рейс до острова Короля, розташувався в 160 кілометрах від Мельбурна, Австралії.

Тим не менш, у зв'язку з часом він не висаджував на острові.

р.

У суботу 21 жовтня о 19.06 р. в Центрі управління місії Мельбурна було отримано останнє повідомлення. З тих пір нічого не відомо про пілота. Це зникнення – унікальний випадок в авіаційній історії.

В рамках розмови з диспетчерами Валентіч заявив про те, що чотири яскраві зелені вогні близько трьохсот метрів над площиною: Вони підходять для мене з східного напрямку, так як якщо вони грали деякі дивні ігри з мене. Я не можу оцінити свою швидкість. й

Після того, як відправник запитав визначити об'єкт. Молодий пілот відповів, "Це не літак, це ..." і контакт був втрачений, так як він вийшов, назавжди.

Інтенсивні пошуки з землі, море та повітря проводилися Австралійськими ВМС та ВПС з часів протоки Баса, точки останнього радіо контакту з Валентічем, розташованого в 35 кілометрах від острова Короля та 160 кілометрах від Мельбурна.

Тим не менш, цей пошук не входив результатів: не знайдено жодного сліду пілота або його автомобіля. Для того, щоб бути ідеальними, видимість без обмежень і легкого бризка.

Батько пілота Гуідо Валентіча, був абсолютно певним, що його син був живим, а швидше за те, що він був абдукований відчужливими істотами. Більш важливо, що старець Валентин розповів про спасіння сина з неідентифікованими літаючими об'єктами. Його батько навіть згадав, що Фредерік бачив один з них десять місяців раніше. На жаль, з'явився багато інших свідків, які називають поліцією, яка була в суботу вночі і повідомили про те, що НЛО. Про це заявив заступник Голови Державної служби Австралійських ВПС Австралії.

Ця фотографія була прийнята на день зникнення.

Вся таємниця приймала на парі дивні роки. У 1990 році він побачив відпочинок на острові Тенеріфе (Канарські острови). Про це заявив Австралійський паспорт, щоб довести його позови, Валентіч неодноразово розповів про різні співрозмовники, які тепер належать групі людей, які набираються іноземцями. Також важливо відзначити, що чоловік, який назвав себе Валентічем, не покаже ніяких зовнішніх змін, він виглядав точно так само, як і на фото, прийнятому коротко перед його зникненням у віці близько двадцяти років.

Це досить цікава історія, це не так? Цікаво знати, що Валентіч зробив на цьому курорті. Чи дали він кілька днів?