Найпопулярніші солодощі цього літа

Літо, і протягом всього цього часу тут з'явилися згадки про деякі нові методи і рецепти приготування смачних. Я збираю для вас найсолодші фото ідеї, які порадують як їх зовнішній вигляд, так і, напевно, смаку. У нас немає рецептів.

Подарункові ведмедики

Це чудова ідея, щоб порадувати себе і ваших близьких. Ми формуємо ведмедя куб з відповідного тіста і додаємо жаді малюка великий горіх в руках. Це смачно і весело.

Фісташкові горіхи

На вершині солодкої хрусткої глазурі lie pistachios пелюстки. Солодкий і ніжний!

Шоколадний торт в чашці

Цей рецепт був натхненний його винахідливою простотою. Шоколадні рецепти торта в мусах рясніють онлайн (Я чекав). Інгредієнти змішуються в одному серці - і в мікрохвильовці. А потім ложка торта їсть безпосередньо з контейнера.

,00 Р

Фруктові суміші

Цей літній мокрий фрукт був побутом для американців. Для приготування льодових фруктових коктейлів як десерт. Я вірю, що люди всіх інших країн не відставали. Найкраще лікування в спеку.

Банани на ставці

Хороша і солодка їжа, навіть творчо оформлена. Здавалося б, але це приємно!

Заморожений йогурт

Облік тепла, і не тільки. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Заморожуйте в холодильнику і морозива.

3208225

Заморожений коктейль

Я дивлюся, якщо ви можете заморозити борщ? Як мені? Заморожені коктейлі, просто на шляху.

Фруктові рулони

Для виготовлення такої знадобиться прозорий білий салат. Ми не продаємо, але в принципі його існує. Загортаємо соломкою плодами і їсти її як бурріто.

Мед і шоколадний тост

Простий і блискучий. Недосвідчена, хоча. Але здається, що половина людства їсти цю їжу влітку, і все дуже часто я бачив рецепт в абсолютно непередбачуваних місцях і джерелах.