Жирна помилка.

Р

Все почалося з того, що один день ми вирішили мати гастроскопію. Я не буду описати цю приниження процедури, які можуть звернутися до людей з певними нахилами, але без деяких деталей не обійтися. По-перше, потерпілий віддається клізма (скляна трубка з гумовою трубкою і контейнером), потім протягом п'яти хвилин вони змушені відірвати збільшення хірургів, потім в туалет і, нарешті, до лапок лікаря. Лікар був в'єтнамський з якоїсь причини, або працював на обмін досвідом, або щось інше, неважливо.
Я постраждав, а поруч з процедурою пішов Гриша. Повернувся рано, почервоний шімом і подрібнюється сміхом. З його словами і присутнім медсестри, ми змогли реконструювати картину. Медсестра вставлена Grisha клізма, чекала, як вона повинна, п'ять хвилин (Grisha Still endures) і потім побачили, що кінчик скляної клізми зламався. Я шукав на підлозі, ні. Висновок - зламався в ас.
Вона кинулася до в'єтнамського лікаря (Grisha страждає від останньої міцності), лікар, розмахнув в сутність проблеми, зробив свою жирову помилку. Він забули воду в Гриші! Його рішення було, мабуть, кваліфіковано, але не в цьому випадку. Лікар посухнув уві сні (уві сні) Гриша на стіл лікування, покладіть рак і подивились в його анус, професійно розширивши алетуки Гришини своїми руками і сказав: Приходьте, відштовхуйте його. У міру того, як медсестри пізніше розповіли, влада волей була такою, що якщо вона не була для лікаря, який блокував сектор оболонки, то вікно доведеться мити. Звукозапис був глухим. Гріша, з легкістю в тілі і тяжкістю в душі, швидко ліва сцена катастрофи. Останнє, що він бачив, стоячи в середині процедури, oh @sr@n від голови до гори-скульпа, повторюючи, як заклинання: Алкоголь! Алкоголь! і медсестри подрібнюють з сміхом, неуспішно намагаються отримати бавовну і спиртову. Більше процедур

Категории

Смотрите также

Новое и интересное