Слова, які стали паролями

П'яний чоловік розповідає про Дороги Паркер, «Я люблю фольги». й
Доротий Паркер відповів: "Це виглядає як ваша мама може. й

Петро Бенчлі – відомий американський письменник, автор роману «Джави», на якому Спірберг зняв свій культовий фільм. Одного разу, в готельних дверях, він звернувся до чоловіка уніформі: «Свеце, будь ласка, зателефонуйте мені таксі. й
Уніфікований чоловік відповідає неякісно, "Я не дверцятий". Я фактично занурю адмірал США.
Бенчлі: Ну, потім зателефонуйте мені до бою.

1 999 р.

Джеймс Хадлі Я дуже сподобалося вашу книгу. Хто написав для вас?
Я радий, що вам сподобалося. Хто прочитав тебе?

Філіп, Македонський король, написав у своєму листі до Spartans: «Ви повинні здатися без затримки, тому що якщо я доводжу свою армію на вашу країну, я буду знищити ваші ферми, вбити людей і витирати своє місто. й
Відповідь Спарти була сукцинт: "Якщо".

Вболівальник говорить в Моцарт: Герр Моцарт, я думаю про написання симфонії. Чи можу ви дати мені деякі поради, де почати? ?
Моцарт: Симфонія є дуже складною музичною формою. Можливо, ви повинні почати з простої гри, а потім поступово отримаєте до симфонії.
Але, Герр Моцарт, ти написав симфонії у віці вісім років!
Моцарт: «Так, але я ніколи не запитав, як це зробити».

Коли господиня готелю у Відні засвідчили непереможливим британським генералом Артуром Олесем для грубості деяких французьких офіцерів, які знаходились на нього, загальним відповів: "Це не велика угода, я бачив їх спини до."

Джерело: Mixstuff.ru