1098
Дитячий сон
Це мрія ідіоту! Atmospheric V8, особливо V10 для прослуховування не вдалося, з Майклом Шумачем все сумно. Але зануритися в світ GP я рекомендую кожному вболівальнику формули 1.
01. Мар Квиток було придбано на сайті схеми, тому що, непарно, на офіційному сайті Formula 1 ціна квитка 25 євро більше! Будьте обережні!
51900Р
02. Мар RyanAir приймає прямий рейс в Барселона. 70 євро квиток на літак.
03.03.2014 р. Відправлення з Вільнюса. Електричний поїзд від Мінська 15 євро один спосіб.
04.03.2014 р. Політ на Європу.
05. У Ми приурочили пізно вночі в аеропорту ЕльПрат Барселони. Сонце в аеропорту. Економія трохи на готелі.
р.
06. У Вранці, дивлячись, щітаючи зуби, ми йдемо на поїзд, який поїхав нам в село Монтмело. Domchala, це дійсно гучно. За час і навпіл. Захопити його, 2 години принаймні. Такий патрон сповільнюється...
07. Мар Ви не можете втратити.
08. У. Від залізничного вокзалу приємно ходити. Ви повинні бути хворими. 30-40 хвилин в середньому пітчингу.
09.03.2015 р. Схема траси і розташування стендів. На графіку ми знайдемо наш "K" трибун.
10. Найвідоміший заголовок формули 1 доріжок.
11. Департ від пітової провулка. У нашому випадку в'їзд.
12. Червоні Bull Racing коробки.
13.00 р. Нові боннетські ярмарки.
14. Цікаво дивитися механіку. Кожен гараж має дует, який пролягає навколо з ганчіркою і потерти всі елементи.
15.00 р. Чи дійсно вони забирають, або створюючи зовнішній вигляд роботи для людей, таких як мене, fig knows.
, Україна
16.00 р. Приходьте до коробок Scuderia Ferrari.
47499
17. гараж Кімі.
18 років У ящиках Ферарі також створюється зовнішній вигляд роботи.
19. Командний міст. Я хотів би виглядати, сидіти. Але я не єдина.
20. Pit stop rehearsal. Просто механічне водіння. Ну, можливо, не дуже легко...
21. Водійна сила.
22. Все під контролем ...
23. Більш красиві жінки серед любителів, ніж серед жителів Барселони.
24. TP, але суперечка красива!
25. Берд Майландер і його Безпека-Автомобіль.
26. Вільямс Мартіні Перегони збираються на довгий час. Я хочу ловити Felipe Massa.
27. Механіки готуються до підготовки піт.
р.
28. У цьому році Вільямс підписав контракт з Мерседесом і за деякий час він мав конкурентну машину.
29. Я ніколи не бачив маси, але я бачив старий сер Френк Вільямс з відстані. Прогулянка по гаражу в ease. Веселий дід:
30. Дуже цікавим був тренінг для зупинки піт. Механіка готова взяти машину.
31. Хлопець з голодомором має найбільш відповідальну роботу! Від його, в основному, дії залежать від швидкості обслуговування на зупинці плювати.
32. З 1994 року всі автомобілі Williams мають логотип пам'яті Айрона Сенни.
59691525
33. Простір носа, ми можемо сказати, витратний на машині. Таким чином, її заміна також повинна бути приварена до дробу другого.
, Україна
34. Далі - серія піт зупинити фотографії ...
35.
36.00 Р
37.
38.
39.00 р.
40.
41. Для кожного SE Pirelli приносить 4 набори гуми. 2 для сухої погоди, 2 для вологої погоди. Жовті обідки м'які сухі. Помаранчевий - твердий сухий (за бажанням), зелений - проміжний (для висихання доріжки, трохи дощу), синій (для тривалого дощу).
Р
42. До речі, під час тренінгу піт зупинки Вільямс Я не бачив одної чистої зміни коліс. Завжди вражений. Це дивний для команди, яка має чемпіона за ним, хоча в дні Манселла, Хілл, Вільєве піт зупинки були Вільями Ахіллс каблук, через який Михайло Шумачер часто використовується.
43. Переміщення монстрів поточного сезону команда Mercedes GP Petronas F1
44. На підтримку Михайла, це напис! Приєднуйтесь!
45. Давайте подивимося на навчання на Mercedes.
46.
47. 3 коні ... людська сила.
48. Зауважте, що на відміну від Williams в Mercedes, всі зупинки піт пройшли без удару. Дуже дорого дивитися. Автоматизм.
49... це те, як команда, яка хоче чемпіонату працювати. Мотор пів бою.
Габаритний зображення
50.00 р. Зірка на капюшоні надихає впевненість і повагу!
51. Ми збираємося зважати.
52. Механіка Пастор Мальдонадо не особливо дивний, практично кожен вихідні роботи в поті брів відновлюючий автомобіль. І як він вдається виграти іспанський GP в 2012 році?
53. Не дуже зрозуміло, що піт зупиняється в лоту. Розумний сезон під хвостом, мотивація «0».
54. Зоряні війни!
55. Автомобіль команди McLaren Mercedes є одним з найкрасивіших на тросі.
56.00 р. Легкість ліній просто дивовижна. Не захоплюйтеся!
57.00 р. Кевін Магнуссен повертає з доріжки. Мій друг і я помітив і запитав автографа, інший чувак прибув, залишив 3 автографи і зникнув в коробки.
58. Команда Sahara Force India F1.
59.00 р. Поверніть на передачу!
60 хв Ось я з Sergio Perez. Дуже довго і хворіли видали автографи, фотографували, коротко, відмінний перець. На відміну від Nico, який навіть не вийшов з коробки. Зроблено гарне фото Чеко
Р
61. Внутрішній вигляд.
62. Зважування автомобіля Індії в.
63. Поруч з коробками російської команди Маруся F1 Команда Neither Jules Bianchi, ні Max Chilton коли-небудь вийшли з коробки.
р.
64. Для підготовки піт не встигав,
65. Sauber F1 Команда. До речі, дружелюбна команда в лені кота.
01. Мар Квиток було придбано на сайті схеми, тому що, непарно, на офіційному сайті Formula 1 ціна квитка 25 євро більше! Будьте обережні!
51900Р
02. Мар RyanAir приймає прямий рейс в Барселона. 70 євро квиток на літак.
03.03.2014 р. Відправлення з Вільнюса. Електричний поїзд від Мінська 15 євро один спосіб.
04.03.2014 р. Політ на Європу.
05. У Ми приурочили пізно вночі в аеропорту ЕльПрат Барселони. Сонце в аеропорту. Економія трохи на готелі.
р.
06. У Вранці, дивлячись, щітаючи зуби, ми йдемо на поїзд, який поїхав нам в село Монтмело. Domchala, це дійсно гучно. За час і навпіл. Захопити його, 2 години принаймні. Такий патрон сповільнюється...
07. Мар Ви не можете втратити.
08. У. Від залізничного вокзалу приємно ходити. Ви повинні бути хворими. 30-40 хвилин в середньому пітчингу.
09.03.2015 р. Схема траси і розташування стендів. На графіку ми знайдемо наш "K" трибун.
10. Найвідоміший заголовок формули 1 доріжок.
11. Департ від пітової провулка. У нашому випадку в'їзд.
12. Червоні Bull Racing коробки.
13.00 р. Нові боннетські ярмарки.
14. Цікаво дивитися механіку. Кожен гараж має дует, який пролягає навколо з ганчіркою і потерти всі елементи.
15.00 р. Чи дійсно вони забирають, або створюючи зовнішній вигляд роботи для людей, таких як мене, fig knows.
, Україна
16.00 р. Приходьте до коробок Scuderia Ferrari.
47499
17. гараж Кімі.
18 років У ящиках Ферарі також створюється зовнішній вигляд роботи.
19. Командний міст. Я хотів би виглядати, сидіти. Але я не єдина.
20. Pit stop rehearsal. Просто механічне водіння. Ну, можливо, не дуже легко...
21. Водійна сила.
22. Все під контролем ...
23. Більш красиві жінки серед любителів, ніж серед жителів Барселони.
24. TP, але суперечка красива!
25. Берд Майландер і його Безпека-Автомобіль.
26. Вільямс Мартіні Перегони збираються на довгий час. Я хочу ловити Felipe Massa.
27. Механіки готуються до підготовки піт.
р.
28. У цьому році Вільямс підписав контракт з Мерседесом і за деякий час він мав конкурентну машину.
29. Я ніколи не бачив маси, але я бачив старий сер Френк Вільямс з відстані. Прогулянка по гаражу в ease. Веселий дід:
30. Дуже цікавим був тренінг для зупинки піт. Механіка готова взяти машину.
31. Хлопець з голодомором має найбільш відповідальну роботу! Від його, в основному, дії залежать від швидкості обслуговування на зупинці плювати.
32. З 1994 року всі автомобілі Williams мають логотип пам'яті Айрона Сенни.
59691525
33. Простір носа, ми можемо сказати, витратний на машині. Таким чином, її заміна також повинна бути приварена до дробу другого.
, Україна
34. Далі - серія піт зупинити фотографії ...
35.
36.00 Р
37.
38.
39.00 р.
40.
41. Для кожного SE Pirelli приносить 4 набори гуми. 2 для сухої погоди, 2 для вологої погоди. Жовті обідки м'які сухі. Помаранчевий - твердий сухий (за бажанням), зелений - проміжний (для висихання доріжки, трохи дощу), синій (для тривалого дощу).
Р
42. До речі, під час тренінгу піт зупинки Вільямс Я не бачив одної чистої зміни коліс. Завжди вражений. Це дивний для команди, яка має чемпіона за ним, хоча в дні Манселла, Хілл, Вільєве піт зупинки були Вільями Ахіллс каблук, через який Михайло Шумачер часто використовується.
43. Переміщення монстрів поточного сезону команда Mercedes GP Petronas F1
44. На підтримку Михайла, це напис! Приєднуйтесь!
45. Давайте подивимося на навчання на Mercedes.
46.
47. 3 коні ... людська сила.
48. Зауважте, що на відміну від Williams в Mercedes, всі зупинки піт пройшли без удару. Дуже дорого дивитися. Автоматизм.
49... це те, як команда, яка хоче чемпіонату працювати. Мотор пів бою.
Габаритний зображення
50.00 р. Зірка на капюшоні надихає впевненість і повагу!
51. Ми збираємося зважати.
52. Механіка Пастор Мальдонадо не особливо дивний, практично кожен вихідні роботи в поті брів відновлюючий автомобіль. І як він вдається виграти іспанський GP в 2012 році?
53. Не дуже зрозуміло, що піт зупиняється в лоту. Розумний сезон під хвостом, мотивація «0».
54. Зоряні війни!
55. Автомобіль команди McLaren Mercedes є одним з найкрасивіших на тросі.
56.00 р. Легкість ліній просто дивовижна. Не захоплюйтеся!
57.00 р. Кевін Магнуссен повертає з доріжки. Мій друг і я помітив і запитав автографа, інший чувак прибув, залишив 3 автографи і зникнув в коробки.
58. Команда Sahara Force India F1.
59.00 р. Поверніть на передачу!
60 хв Ось я з Sergio Perez. Дуже довго і хворіли видали автографи, фотографували, коротко, відмінний перець. На відміну від Nico, який навіть не вийшов з коробки. Зроблено гарне фото Чеко
Р
61. Внутрішній вигляд.
62. Зважування автомобіля Індії в.
63. Поруч з коробками російської команди Маруся F1 Команда Neither Jules Bianchi, ні Max Chilton коли-небудь вийшли з коробки.
р.
64. Для підготовки піт не встигав,
65. Sauber F1 Команда. До речі, дружелюбна команда в лені кота.