Дитячий сон

Це мрія ідіоту! Atmospheric V8, особливо V10 для прослуховування не вдалося, з Майклом Шумачем все сумно. Але зануритися в світ GP я рекомендую кожному вболівальнику формули 1.

Дитячий сон

01. Мар Квиток було придбано на сайті схеми, тому що, непарно, на офіційному сайті Formula 1 ціна квитка 25 євро більше! Будьте обережні!

51900Р

02. Мар RyanAir приймає прямий рейс в Барселона. 70 євро квиток на літак.

Дитячий сон

03.03.2014 р. Відправлення з Вільнюса. Електричний поїзд від Мінська 15 євро один спосіб.

Дитячий сон

04.03.2014 р. Політ на Європу.

Дитячий сон

05. У Ми приурочили пізно вночі в аеропорту ЕльПрат Барселони. Сонце в аеропорту. Економія трохи на готелі.

Дитячий сон р.

06. У Вранці, дивлячись, щітаючи зуби, ми йдемо на поїзд, який поїхав нам в село Монтмело. Domchala, це дійсно гучно. За час і навпіл. Захопити його, 2 години принаймні. Такий патрон сповільнюється...

Дитячий сон

07. Мар Ви не можете втратити.

Дитячий сон

08. У. Від залізничного вокзалу приємно ходити. Ви повинні бути хворими. 30-40 хвилин в середньому пітчингу.

Дитячий сон

09.03.2015 р. Схема траси і розташування стендів. На графіку ми знайдемо наш "K" трибун.

Дитячий сон

10. Найвідоміший заголовок формули 1 доріжок.

Дитячий сон

11. Департ від пітової провулка. У нашому випадку в'їзд.

Дитячий сон

12. Червоні Bull Racing коробки.

Дитячий сон

13.00 р. Нові боннетські ярмарки.

Дитячий сон

14. Цікаво дивитися механіку. Кожен гараж має дует, який пролягає навколо з ганчіркою і потерти всі елементи.

Дитячий сон

15.00 р. Чи дійсно вони забирають, або створюючи зовнішній вигляд роботи для людей, таких як мене, fig knows.

Дитячий сон , Україна

16.00 р. Приходьте до коробок Scuderia Ferrari.

47499

17. гараж Кімі.

Дитячий сон

18 років У ящиках Ферарі також створюється зовнішній вигляд роботи.

Дитячий сон

19. Командний міст. Я хотів би виглядати, сидіти. Але я не єдина.

Дитячий сон

20. Pit stop rehearsal. Просто механічне водіння. Ну, можливо, не дуже легко...

Дитячий сон

21. Водійна сила.

Дитячий сон

22. Все під контролем ...

Дитячий сон

23. Більш красиві жінки серед любителів, ніж серед жителів Барселони.

Дитячий сон

24. TP, але суперечка красива!

Дитячий сон

25. Берд Майландер і його Безпека-Автомобіль.

Дитячий сон

26. Вільямс Мартіні Перегони збираються на довгий час. Я хочу ловити Felipe Massa.

Дитячий сон

27. Механіки готуються до підготовки піт.

Дитячий сон р.

28. У цьому році Вільямс підписав контракт з Мерседесом і за деякий час він мав конкурентну машину.

Дитячий сон

29. Я ніколи не бачив маси, але я бачив старий сер Френк Вільямс з відстані. Прогулянка по гаражу в ease. Веселий дід:

Дитячий сон

30. Дуже цікавим був тренінг для зупинки піт. Механіка готова взяти машину.

Дитячий сон

31. Хлопець з голодомором має найбільш відповідальну роботу! Від його, в основному, дії залежать від швидкості обслуговування на зупинці плювати.

Дитячий сон

32. З 1994 року всі автомобілі Williams мають логотип пам'яті Айрона Сенни.

59691525

33. Простір носа, ми можемо сказати, витратний на машині. Таким чином, її заміна також повинна бути приварена до дробу другого.

Дитячий сон , Україна

34. Далі - серія піт зупинити фотографії ...

Дитячий сон

35.

Дитячий сон

36.00 Р

Дитячий сон

37.

Дитячий сон

38.

Дитячий сон

39.00 р.

Дитячий сон

40.

Дитячий сон

41. Для кожного SE Pirelli приносить 4 набори гуми. 2 для сухої погоди, 2 для вологої погоди. Жовті обідки м'які сухі. Помаранчевий - твердий сухий (за бажанням), зелений - проміжний (для висихання доріжки, трохи дощу), синій (для тривалого дощу).

Дитячий сон Р

42. До речі, під час тренінгу піт зупинки Вільямс Я не бачив одної чистої зміни коліс. Завжди вражений. Це дивний для команди, яка має чемпіона за ним, хоча в дні Манселла, Хілл, Вільєве піт зупинки були Вільями Ахіллс каблук, через який Михайло Шумачер часто використовується.

Дитячий сон

43. Переміщення монстрів поточного сезону команда Mercedes GP Petronas F1

Дитячий сон

44. На підтримку Михайла, це напис! Приєднуйтесь!

Дитячий сон

45. Давайте подивимося на навчання на Mercedes.

Дитячий сон

46.

Дитячий сон

47. 3 коні ... людська сила.

Дитячий сон

48. Зауважте, що на відміну від Williams в Mercedes, всі зупинки піт пройшли без удару. Дуже дорого дивитися. Автоматизм.

Дитячий сон

49... це те, як команда, яка хоче чемпіонату працювати. Мотор пів бою.

Дитячий сон Габаритний зображення

50.00 р. Зірка на капюшоні надихає впевненість і повагу!

Дитячий сон

51. Ми збираємося зважати.

Дитячий сон

52. Механіка Пастор Мальдонадо не особливо дивний, практично кожен вихідні роботи в поті брів відновлюючий автомобіль. І як він вдається виграти іспанський GP в 2012 році?

Дитячий сон

53. Не дуже зрозуміло, що піт зупиняється в лоту. Розумний сезон під хвостом, мотивація «0».

Дитячий сон

54. Зоряні війни!

Дитячий сон

55. Автомобіль команди McLaren Mercedes є одним з найкрасивіших на тросі.

Дитячий сон

56.00 р. Легкість ліній просто дивовижна. Не захоплюйтеся!

Дитячий сон

57.00 р. Кевін Магнуссен повертає з доріжки. Мій друг і я помітив і запитав автографа, інший чувак прибув, залишив 3 автографи і зникнув в коробки.

Дитячий сон

58. Команда Sahara Force India F1.

Дитячий сон

59.00 р. Поверніть на передачу!

Дитячий сон

60 хв Ось я з Sergio Perez. Дуже довго і хворіли видали автографи, фотографували, коротко, відмінний перець. На відміну від Nico, який навіть не вийшов з коробки. Зроблено гарне фото Чеко

Дитячий сон Р

61. Внутрішній вигляд.

Дитячий сон

62. Зважування автомобіля Індії в.

Дитячий сон

63. Поруч з коробками російської команди Маруся F1 Команда Neither Jules Bianchi, ні Max Chilton коли-небудь вийшли з коробки.

Дитячий сон р.

64. Для підготовки піт не встигав,

Дитячий сон

65. Sauber F1 Команда. До речі, дружелюбна команда в лені кота.

Дитячий сон