Алта. Риболовля в Норвегії

Алта, каньйон однойменної річки.

55 зображень.

При підході до міста Річка Алта стає менш гірською.

Норвезьке село

І ось невеликий кабельний міст. Я не знаю, як, але норвезькці вдалося побудувати цей міст і ще 4 тунелі в 2,5 роки.

Ще одне норвезьке село

Ми їздимо по E6 шосе, вона йде від Nordkappa далеко не Oslo, близько 2000 км по моря, fjords ...

Шукаємо в іншому форді, ми пішли на прохід

р.

Вхід до Oxfjordtunnel, довжина 4252 м. Цей отвір було викопаним для населення близько 5-6 тис. осіб.

Ми прийшли до Оксфьорду. Під час очікування на поромі ми насолоджуватися видом. Едакая Норвезький Пастор :

На поромі є тут, і ми будемо завантаження.

Хоча ми йдемо, ми йдемо, ми йдемо, ми йдемо на пором, немає нічого навколо.

Р.

Ми тут, тепер це 32 кілометри будинку. На шляху є мальовничий пляж, і буде плавати.

Він був короткий час, і ми пішли зловити окушка.

З глибиною в 250 м.

Ще одна гірлянда

З винятком ока надходить німка, до захоплення гул. Вони фотографували і кинули на борт, нехай птахи їсти.

Габаритний зображення

певна кількість цегли

Половина денного лову в згущеній формі

Р

Невідомий щит розташований біля будинку. Яка гігантська мужка, 10 сантиметрів довго.

Стіни, повні мульти ... :

Хмара сати на гірці.

Ось перший галіт.

, Україна

Зуб смугастий. Страховий, але смачний в смаженій і спекотній формі

Три грації

Риба потрібно не тільки зловити, але і приглушити і видалити філе. Рибна обробка в поті обличчя

Комраде дайвінг з гарматою, постріли

Більш крабове випікання.

Фотосесія з крабом

І мідії величезних селеїв, я дам їх вперше, оболонка з половиною кулак.

Відходи від очищення риби вивозять до моря, куртки приходять до тирдухи, в сенсі бенкету духу.

Це злодій спійманий, хороший екземпляр для кінця літа / восени. Навесні більше моря.

р.

Інший кут

6911129

Sunset ... романтика...gulls сидячи...

р.

Ну, де без фото просто захід сонця на морі. Невибаглива тема :)

У чорному і чорному човні є чорні і чорні люди.

Це боковий. Риба міцна і смачна. Норвезька оцінять її в простому кип'яченому вигляді.

Фог крепи з гірки в море

У нас є будинок і він все ще кинувся.

1951097

Кожного разу прийміть креветку.

Риболовля над, нехай додому. Тут в таких клітках збираються шкідливі штучні лосось, недоступні для нас ночі, добре, що пекло з ним.

Північний олен. Непередбачувана тварина. Ви заздрити з афару - потрібно гальмувати практично до повної зупинки, тому що він кидає себе під колесами - нічого робити.

Катер перетягував на дорогу з якоїсь причини:

E6 шосе знову

На шляху назад до забігу арктичного забігу, на кришках. Ці велосипеди були використані в якості маршруту.

Ще один знак.

Останнє "Я шкода" для моря і фйордів

Ще один фінал "Соррі" :

Всі пішли в гори, майже до хмар, до фінської тундри. Я закінчив, я закінчився, дякую вам всім! :

доб.2