Риболовля. Кама. Човен. Годівниця.

Привіт, кожен! На даний момент на човні є тільки рибальство. А поки це ще літо, вибір був зроблений на користь білої риби. Я сподіваюся, що ми можемо зловити предатор восени.

27 зображень.

Вони вирішили рибу в районі виходу з Белської затоки. Поруч Камера. Є багато чудових місць для риболовлі.

Є вона. Майже готовий йти риболовля.

2,2 км Його сидять. Ми можемо піти.

3. У Погода не хороша, але коли вона зупинила рибалки?

4. У Ось майбутнього рибальського місця. Вже кілька човнів, але з часом буде більше 30. До речі, дуже красиві місця тут!

5. Умань Це те, що ми будемо використовувати сьогодні. Ось тільки черв'як і черв'як. На жаль, кукурудза забута в домашніх умовах. Ось трохи льоду.

6. Жнівень Сьогодні ми спробуємо трохи хімії. Різні глибині.

р.

7. Про нас Перша краплина. Замість живильника, ми використовуємо звичайний недорогий шпинделя, тому що досить важко ловити живильником 3.9 м або 4.2 м від човна. Але ми все ще розглянемо кінчик штанги. Вони красиво видно на струмі. Годівниці використовуються 112 грам.

8. У Після того, як перший рішучий прикус і найсильніший Джерк в сторону. Від розірвання леша зберігає відмінно піддається тертя. Риба ще не хоче сходження. Фрикція співає над Камою. Моя рука стружка з хвилюванням. Повільно я почав піднімати невидимий ворог на поверхню, а потім ще один джерк і це. Це шампан, але риба викладають гачок. В цілому, але воно закінчилося. Це не було схоже на кішки... це, ймовірно, було кішка.

9. Навігація Всі права... всі заспокоїті вниз, зв'язавшись з лейшею і кладемо міцний гачок. І ось перша сумочка не займе довго чекати.

10. Це дійсно красива. 6 місяців тому я кинути палити і тепер я не щасливий! Є багато запахів в природі!

11. І ось мій да і його перший бремен сьогодні.

12.

13.00 р.

14. У мене синя.

15.00 р. Я вирішив покласти старий менший гачок і зловити сендвіч. Ну, я не маю уваги людей навколо мене. Послухайте мене, хто не лаціна. Я все ще шукаю запаху глибокої, яка риба сьогодні сподобається.

16.00 р. І це результат зусиль.

17.00 р.

18 років А човни тримають приїзду і приїзду. Хоча погода починається з погіршення.

19.00 р. Моє батько на спуску годівниці навпіл сидить на гачок чеха.

20. Ось дощ. Як завжди ми забули наші плащі в домашніх умовах. Що відбувається з нами багато.

21. Моє батько вирішує піти на риболовлі. Він пам'ятає свій босоніжний дитинство, як вони спіймани в дощі ... "Ви не можете замочити за серцем", - каже він і рибалки продовжуються.

22.

23.

24. І дощ ніколи не зупиняється. І припинили укуси. Мій тато і я замочений. Це те, що це означає йти риболовля в поспіху.

25. Приїзд до берега! Будь-який, хто побудував човен в хорошому дощі, буде зрозуміти. Але ми були дуже щасливими! Замочений до шкіри. Як ми поїхали додому, так багато оповідань пам'яталися з дитинства і риболовлі історії.

Кеш для двох трохи більше 9 кг. Але не важливо!

Р

26. Головне - спілкування і просто намагатися провести час якомога частіше! Після інфаркту батька і його серця, я переосминув багато в житті.

27. У домашніх умовах риба була очищена і смажена. Сусіди були запрошені на відвідування. Успіхів, всіх! Я зробив!

P.S. Це сонячний сьогодні. й