Витратний Jason Statham

Ясон Статех: Я люблю росіяни – чоловіки суворі, і жінки дуже красиві

Цього тижня всі любителі фільмів перемішували новинами, що героя бойовиків Jason Statham прилетіли до Челябінська на Чемпіонаті світу Judo. Прибуття Статуту в терміналі аеропорту Челябінськ було записано на мобільний телефон камери одним з свідків. Але лише через кілька годин виявилося, що він був дуже схожою людиною до актора. Він є членом команди британського дайвінгу, а тепер один з найвищих платних акторів світу та його життя.

Просто швидкий погляд на фото.

р.

Цього тижня всі любителі фільмів перемішували новинами, що героя бойовиків Jason Statham прилетіли до Челябінська на Чемпіонаті світу Judo. Прибуття Статуту в терміналі аеропорту Челябінськ було записано на мобільний телефон камери одним з свідків. Але лише через кілька годин виявилося, що він був дуже схожою людиною до актора. Колишній учасник команди з дайвінгу Великобританії, а зараз один з найбільш оплачених акторів світу та його історія життя в проекті SportStories.

Влітку Jason Statham здивує папарази з стрибком з верхньої палуби яхти Destination Fox Harb'r Too. Карибський шуддер. Олексій Зосман, з яким славний актор відпочивав на братах св. Барца, своїх друзів - Орландо Блум і Миранда Керр - все застосував 47-річний герой бойовиків, який просто запам'ятував свою молодь, юність професійного спортсмена, учасник чемпіонату світу з дайвінгу. І хоча Ясон не мав видатних результатів на серйозному рівні, спорт англійського

Перед відпочинком на яхті, вартість оренди якого становить понад 200 тис. дол. на тиждень, Статех переніс школу вуличних торгових і квадратних театрів (одна з чесних способів взяти гроші з туристів), знімаючи в рекламу і працює як модель (хоча, варто відзначити, що зростання Ясону становить всього 177 см, тому ви не знайдете його на катанні), а в 1998 році одна з своїх друзів впровадив його до Ґай Ріхті, який підібрав акторський ансамбль для зйомок іконопису «Мапи, гроші, два гармати».

Про кар’єру кінорежисера в дитячому Статуті не думав. У Ширброку, де народився майбутній ідол мільйонів, це не раніше. Його батько навчив Jason masculinity і, як справжній спортсмен, захоплення боксу і гімнастики, сподіваючись, що хлопець стане спортсменом. Ясон, граючи трохи футболу, зробив вибір на користь стрибків в воду і досягнув серйозних успіхів в домашніх умовах, не досягаючи, проте, міжнародного визнання. Швидко розуміючи, що спортивна база і потужні м'язи можуть використовуватися для заробітку (які в професійному спорті, а саме стрибки, мали проблеми), Статех відразу погоджується взяти участь в рекламній кампанії джинси. Саме в цьому моменті його життя перетворюється на шоу-бізнесу і дуже Статут, який ми знаємо.

Фільм дебют привертав увагу до Статуту, режисери привернули увагу до нього, але реальне визнання мало чекати. Його першим мільйоном Ясону заробив для «Carrier», після чого він виріс.

Мої фільми вимагають багато фізичного виховання, тому що я роблю себе. Звісно, спорт не допомагає мені. У зйомках дії найбільш важко зробити все чітко, пам'ятайте про безпеку. Ви не можете загорнути в величезному шматку бавовни, тому ви можете розбити ногу або щось і все ще маєте спокійний вираз і навіть грати. Як навчатися грати на барабані і одночасно робити операції мозку, – ось як Statham описує свою роботу в кінотеатрі, розуміючи, що він не схильний до серйозної драматичної роботи, але повністю працює образ, до якого слухачі звикли. Саме тому він додає: «Якщо у мене була можливість вибрати фільм самостійно, то я, ймовірно, не захоплю долю з творчим пошуком, і візьміть те, що я знаю, як зробити добре. й

Підтримка фітнесу є надзвичайно важливим аспектом, особливо у віці 47, але за його спиною досвід професійного спортсмена, Statham відмінно розуміє те, що і як зробити, уздовж способу надання порад новачкам: “Якщо ви приїжджаєте до навчання, то зробіть це, погубивши його!” Краще вичавити всі соки з себе в 40 хвилин, ніж летіти навколо залу, як мангал. Багато хто йде в тренажерний зал виключно заради зовнішнього ефекту, після чого гордо спиниться перед дзеркалом. Що таке? Я тільки робити ті вправи, які дійсно допомагають мені бігти, стрибати, вдарити і доджувати удари краще. й

Народилася в сім'ю ліцеїв (шкіра – співак, мама почалась в якості комбікорму, але стала танцюристом), Ясон зумів навчатися з них головне – бути вірним. Ви повинні бути довірені, ви повинні мати можливість відмовитися. Кастинг Guy Ritchie був оригінальним - Statham мав продемонструвати свою здатність продати непотрібні (наприклад, косметика, яка продається на вулиці) - режисер не тільки закінчив покупку підробленого золота від Jason, але і не може повернути покупку, оскільки майбутній актор показав дивовижну непередбачуваність. Statham був негайно схвалений для ролі.

Statham демонструє непереносимість і у відносинах з жінками – за віком 47, незліченні романи були за ним, але ніхто не – ні моделі Келлі Брук (пара витрачала 7 років разом), ні співак Софі Монк, ні модель Rosie Huntington-Whiteley, вдалося досягти вирощеного «маррі мене». Вболівальники актора все одно мають шанс, і сам Ясон не пропускає можливості на першій можливості зауважити, що жінки найбільш важливі для життя чоловіка. Але вони реальні жінки.

(Березень)

«Я буду чоловіка до тих пір, поки реальні жінки все ще ходять на землю, ті жінки, які мають природну чарівність і доброту, в яких ще не загинув, - сказав він в інтерв'ю.

У той же час, коли запитав, як він лікує жінок в Росії, Statham миттєво розмитне: «Такі жінки дивують!» У Росії є лише вбивці. Statham, очевидно, любить нас і колись сказав, що він любить російську людину, адже чоловіки суворі і жінки красиві.

Один з слоганів мілітантного героя є словом, що це не важливо, як ви потрапили, він має значення, як ви стояв і відповів. Цей Статут відповідає не перший десятиріччя. Навіть якщо вона падає, вона піднімається і йде вперед. Усвідомлюючи, що якщо у вас є мрія, необхідно боротися за цю мрію, адже головне - характер. Що говорить статистика. І я пішов на практику в печери. Життя стала найкращою в школі для нього і зараз, не дивлячись на те, що одна з найбільш оплачених акторів у Голлівуді може досить спокійно кинути фрази, які миттєво стають крилом, з вимогою до філософії. Неважливо, якщо це “людські люди скаржаться на їх зовнішній вигляд, але ніхто не скаржаться на свої мозки”, або “Коли ви однозначно, це не означає, що ви слабкі, це означає, що ви заслуговують. й

А потім навіть раптові слова, що «грає фільм, останнє, що я мріяв» хочуть вірити, шукаючи плакат – і є щось нове з Статутом?

Всі
Головна

Категории

Смотрите также

Новое и интересное