8 Discoveries Я зробив для себе під час водіння

1,1 км На дорозі не існує багато боорів. Так, але не переважна більшість. Ведуться додаткові драйвери. Багато людей дадуть вам шлях. Але для 10 драйверів, 1 обрізка псує всю картину.
2,2 км Якщо ви зупинитеся на світлофора, ніхто не починає кричати на одному рівні.
3. У Найнебезпечніші об'єкти на дорозі не розводять водіїв і навіть пішоходів, які не виконуються на дорозі. Найнебезпечнішими є ідіози на висаджених консервах «пріори», з яких певний шіт відбій, які називають музику. Я дійсно не знаю, що ці люди мають свої голови.
4. У Ми не маємо нічого дорогого бензину. Ні, не дешево далеко. Але все ж, ми дешевше, ніж в США, Англії або Японії. Останній, до речі, становить $1,5 за літром '92.
5. Умань У нас є дегустація страхових компаній. В той час як я шукав когось, щоб купити політику OSAGO від, я зміг отримати іржі навіть в досить великих і авторитетних компаніях. В цілому рівень сервісу є схожим на те, що в Росії пори. Я думав про такі гідні гроші, які я буду вітати.
6. Жнівень Наші люди чуйні. Він загинув на перехрестях на пагорбі. Від перекосу і недосвідченості кладуть на ручку і перевертають на аварійну ситуацію. Після 5 хвилин два хлопці приїхали до мене з питанням «Чи потрібна допомога? й
7. Про нас Правила дорожнього руху. Не ідеальний, звичайно, але всі основи слідувати. Якщо перед вступом в рушійну школу ви сказали: «Чому не навчаєте ніяких дисків, просто купуйте ліцензію» – не зашкодуйте. Ви не досягнете першого перетину.
8. У Водіння щастя.

Джерело: xorlov