829
Як ввести програму US Master?
На цій темі досить кілька постів, і кожен з них дав мені цінну інформацію, тому хочу поділитися своїм особистим досвідом і коротким алгоритмом, отриманим на основі неї (ми говоримо про ступінь «будж»):
- Знайдіть університети та програми, для яких теоретично може отримати стипендію (надалі грант);
- переклад і засвідчення диплома;
- Дозатор Toefl і GRE;
- Написати заяву про призначення та інші есе (за потреби);
- Сплачуйте реєстраційну плату та надсилайте документи за зареєстрованим листом.
Тепер про кожен крок докладніше.
1,1 км У Сполучених Штатах, вища освіта затребувана, дуже дорого. Але в приході магістратури помітно менше. Саме там, де приходять наші шанси. У Сполучених Штатах немає вільної освіти, тому нам потрібно платити за нас. Цей спонсор може бути: Ваш університет, ваш державний, іноземний штат, благодійний фонд, іноземний університет, іноземний факультет. Кожна з цих варіантів є реалістичним і вимагає більш детального дослідження. Я використовував останнє. Для багатьох програм комп’ютерної науки факультету університету в Сполучених Штатах готові платити за навчання для перспективних студентів, адже вони допомагають проводити дослідження, покращувати рейтинг університету та факультету, а це означає більше фінансування для них. Це не подарунок від факультету, це інвестиції.
Ваше завдання полягає в тому, щоб знайти максимальну кількість таких програм, які хтось готовий платити за вас. З них можна продовжити вибрати найхолодніші за бажаними критеріями. Цей етап є найскладнішим (!). Він займає багато часу, гонглінг, і в цілому дуже рутинний. З Я був до Байлера до цього університету. Я почав шукати, знайшов програму в галузі комп'ютерної науки і не витрачав більше часу, так як я був негайно задоволений.
Всі інші кроки дійсно чисто технічні - все просто і зрозуміло, взяти і зробити.
2. Переклад диплома необхідно в міжнародному відділі університету. Це було легко, але є варіанти. Як правило, університет в США не вимагає ніяких нотаріальних документів. Я перекладаю мій диплом себе, я поставив самі класи і зробив шаблон для Warden себе. В університеті не шукав. Але обманювати, звичайно, не варто його так, щоб не зробити проблем.
3. У Для проходження Toefl і GRETofl є тестом. Що потрібно забити більше мінімального балу, інакше ви не можете брати участь у змаганнях. Тофль сам є елементарним. Тренажерний мавп зможе набрати на прохідний бал, тому якщо у вас є плани на навчання в Сполучених Штатах, то ви не можете турбуватися про це, тільки 300 доларів є патологічними.
GRE є різною речовиною. Це головний критерій вибору. Це як іспит, тільки для випускників. Найголовніше, що написано всім, як американці, так і іноземців, щоб вступати в університет. Це, ви будете боротися в нерівній битві за місця з американцями, які, мова, розумно краще. Так, цей тест не тестує для володіння мовою. Ви повинні знати його добре. Уміння швидко аналізувати складні проблеми, знайти чисельні рішення, а також логічно подумати, відокремити дисертацію від припущення, аргументи і докази тестуються.
4. Написати заяву про призначення – це ваш есе на тему «Чому я хочу вчитися тут і зараз і на цій програмі в цьому університеті?» Ви повинні бути особистими і розкрити свої таланти. Є багато матеріалів на цій темі в Інтернеті. Головне не копіювати інших, і писати грамотно. Ви завжди можете знайти когось, хто може допомогти з редагуванням.
5. Умань Оплатити реєстраційний збір та відправити документи за зареєстрованим листом Необхідно надіслати весь набір документів до бажаних університетів, як правило, до початку січня або раніше. Крім того, диплом повинен бути відправлений поштою, есе в електронній формі завантажити, і в тестах, які ви надаєте код університету, де результати автоматично підуть. У зв'язку з цим корисно знати ці коди заздалегідь до іспиту.
Для кожної заявки необхідно сплатити $50-100. Таким чином, якщо ви надаєте на 10 різних програм, можна провести кілька тисяч доларів (записаний лист вартості диплома 1500 рублів в середньому).
Це його. Далі чекайте результати. Як правило, за березень, кожен відповідав вам, кілька університетів відмовляться, деякі з них пропонують приїхати. Підібрати найкращий і йти. З У мене є проблеми, але ще більше ризику.
Я щиро бажаю всіх успіхів. Я вірю в себе. І не забудьте про терміни, GRE буде краще за листопад.
UPD: Тут ми можемо бачити сторінку з усіма необхідними даними на Baylor University, Computer Science. Ви можете прийняти короткий тест і побачити, що ваші шанси. Приблизно однакові сторінки слід знайти у всіх бажаних університетах.
Джерело: habrahabr.ru/post/234607/