Історія мого кота. й

Ми взяли його в метро, що перетинається взимку, 5 років тому. Була невелика сіра кулька вовни під назвою Porthos як м'ясо! М'яч був невеликий і сором'язливий, поміщається в одну руку. Спочатку ми не хотіли залишити його, ми не змогли, тому що у нас вже є кішка. Я мав знайти нові власники. Вони повернулися через кілька тижнів і зайняли кошеня. Але щось не влаштувало їх, і вони принесли його назад. Як і іграшка, не жива істота. З тих пір було прийнято рішення зберегти його.

Кошеня швидко виросла, їсти багато і варити багато.

Вони швидко стали друзями з котом. Ми відхиляли кота, щоб він не молився дівчатам.

пара

пара 2

999 р.

Але незважаючи на горде героїчне ім'я, кішка, у нас є співак - боїться гостей, відразу забиті під диваном.

Ми проживали, як це протягом 5 років, ate зазвичай, не пішли зовні. Вони були чистими і змащеними. Я любив дивитись вікно і дивитися голуби. Грати м'яч і іноді зачісувати інший кіт.

Але 2 тижні тому ми помітили, що кішка з'явилася короткою з дихання. Спочатку думав, що через спеку (що це огогого, як хутряний покрив) Неважливо. Але після пари днів стало зрозуміло, що щось неправильно з котом - сніться тільки на животі, не грає, поганий апетит, а найголовніше - задишка і складне дихання (як якщо божевільний протягом 2 годин), він почав згинати праву лапу і іноді падають на бік.

Після відвідування ветеринарної лікарні рентгенівські промені і обстеження лікарем, вони давали висновок - підозра набряку легенів, також багато рідини в черевній порожнині. Починали цегляні діуретики. Потім ми назвали ECHO кг до будинку, зробив УЗД серця. Вони сказали, що є проблеми - через труднощі дихання, серце працює для зносу і з потрійними силовими насосами крові, від цієї слабкості і можливого болю. Тепер ми робимо ін'єкції щодня - від серця для напи і діуретики в вени (скидання від лапи не можна видалити - і кішка вже клацнула її, заважає ((()) ветеринарів Скажіть Підготуйтеся до Worst - Кішка може не змивати
Ось дані про експертизу та ЕКГ:

Від лікарні.

Ще один висновок, важко зрозуміти ...

Тепер він дуже тонкий, майже не їсти і маленькі прогулянки, але завжди знаходить сили, щоб познайомитися з нами, коли ми приїжджаємо додому (м'я або мама). Ми любимо його дуже багато.

Додано до [mergetime]1408980312[/mergetime]
Якщо хтось мав подібну ситуацію з домашнім улюбленцем, будь ласка, зв'яжіться з нами, можете порадити будь-які консультації або клініку? Я жив у Москві. Моя сім'я і я сподіваюсь на краще, нам потрібно багато препаратів зараз, я чую там навіть клініки з барокамерами для тварин з цією хворобою. На жаль, ми не маємо юридичних рахунків, якщо у нас є webmoney (або банківська картка).

У мене є все, спасибі.

Все написано в очах.