Ремонт в залі.

Це був літо, нічого не було, я був чудесним, якщо я міг відновити мій номер! -Для цього часу було самотнім, допущеним часом, і трохи відкидані кошти ще не встигли витратити на будь-який час. Оцінюючи ситуацію, трохи думав, включав бурю фантазію, грубо придумав, що хочу і кинувся. На наступний день, я працюю у Лерої, шукаю будівельні та оздоблювальні матеріали, які потрібні.
Я зробив кімнату для себе, я хотів щось нове, нестандартне, при цьому потрібно було залишити в ньому основне призначення, це вітальня, всі свята події в ньому, але я не хочу позбавити себе, але я хотів багато. Нормальне робоче місце з комп'ютером, кіно, слухати музику, мати сонну ніч, дивитися пивне хокею з друзями на великому екрані, або бути з дівчиною в романтичній обстановці з зануренням вогнів, свічок і вина, і якось, після цього сон, все це було до того, якось зібрати і підійти на 20 квадратних метрів в звичайному, піно-квартирі.

Я не знаю, чому я вирішив почати на стелі. Стеля була запланована багаторівневим, комбінованим, гіпсокартоном і розтягом (високі кольори), без люстр в центрі, освітлення, точкові світильники з зануренням і діодним підсвічуванням.
Не відриваючи шпалери, він почав розмітку, буріння і змащення профілів. Вони зробляли грушу голову, почали бурити по виворітних лініях, але вони прийшли до своїх почуттів в часі, відкривали пиво і речі пішли в правильному напрямку.

Наклейка в центрі типу компас, вирівнюється профіль.

Це те, що номер виглядав як раніше...

р.

Після складання стельової рами він вивів новий електрик, очистивши стіни, укладав ламінат, почав збирати вбудовану шафу з ДСП і обмотувати робоче місце для комп'ютера.
Під столиком прийнято використовувати частину простору в вбудованій шафі, об'єднану штучною цеглою.

У новому місці.

Потім він перевернув на стелю, а потім перейшов на стелю, а потім він перевернув до неї.

Далі я застібка форм, штукатурка, шпаклівка ...

Я ріжу вогні, галогени, найдешевший 12 штук. Стеля досить багато всього.

Почати будувати нішу... Набір полиці граніту. Приблизно висить панель, (монт під ним був перероблений в гараж, стандарт не вписався, мені довелося рефінувати).

р.

Я освітлюю ніші. Я надягаю гіпсокартону, я надягаю кути на.

Я роблю середину з округленням, штукатуркою під глухою, кладаю штучну цеглу на ній.