401
А пошути лизати?
Сусід-підприємець, також з номенклатурою минулого, послав дочку грати 7 років. Її батьки люблять її, її дружина також брудниться з нею - в цілому, галька. Але в цей час збіглися 2 моменти - по-перше, кожен був зайнятий, по-друге - я вирішив мати муттон на грилі, а сумку вугілля зламали прямо в майстерні. І, звичайно, пан Паркінсон допоміг мені в шляхі джентльмена, за будинок не був, ані навіть нещасливих робітників. Ну, це, як добрі дні, бідні не мають службовців, і слуги були скасовані в '91. У майстерні було вкрито шаром вугілля, потрібно було вийняти багато об'єктів, що стоять на підлозі, і тільки потім зняти все інше. Розгорніть стрічку, починайте її. До мене доводилося і каже мені, що він був призначений для мене. Крім того, спроби відправити його грати на власній не приймаються, але спроби отримати брудні і вдихнути вугілля для помідорів просто присутні. Необхідно надати "партійне завдання" для видалення невеликих світлових об'єктів з решти чистої частини - смартишкінської праці, але дитини в разі і виду участі.
Але поки я хвилююсь, я зустрілася з ним. За півгодини батьки проходять роботу. Я можу побачити щось неправильно в очах. Побачивши брудні руки дитини, вони дивляться на мене. Я покажу, що дитина носила, батьки заспокоїлися, і батько зі посмішки показує мені текст, який ця дитина, між музичними та французькими уроками з приватними вчителями, зуміли цегли:
«Завантаження вугілля. Я пообіцяв їсти.
по подорожі1980
Але поки я хвилююсь, я зустрілася з ним. За півгодини батьки проходять роботу. Я можу побачити щось неправильно в очах. Побачивши брудні руки дитини, вони дивляться на мене. Я покажу, що дитина носила, батьки заспокоїлися, і батько зі посмішки показує мені текст, який ця дитина, між музичними та французькими уроками з приватними вчителями, зуміли цегли:
«Завантаження вугілля. Я пообіцяв їсти.
по подорожі1980