Російські лікарі розробили вакцину проти Еболи

Розроблено експериментальну вакцину проти Еболи, яка має перші позитивні результати преклінічних досліджень, міністр охорони здоров’я Росії Вероніка Скворцова розповіла RIA Novosti.

На сьогоднішній день було 2 615 повідомлень про випадки Еболи, з яких 1,427 було смертельно. Демократична Республіка Конго була додана до чотирьох країн Західної Африки, де раніше виявлялися вогнища захворювання, де було зареєстровано фокус групи, в тому числі 13 випадків, які закінчилися смертю.

Кілька команд лікарів з Росії готові піти на боротьбу Ebola
Просунута група з Гвінеї – співробітники Іваново Інституту охорони здоров’я РФ та співробітник однієї з центрів Росповербнадзора. Ми знаємо патоген і його характеристики, в даний час ми маємо експериментальну вакцину, яка пройшла доклінічні випробування з хорошими результатами, сказав Скворцова.

В даний час ми висловили, що подальші випробування вакцини, і висловили сподівання, що вони будуть успішними.

Міністерство охорони здоров’я Росії є одним з найвідоміших в світі науково-дослідних установ у галузі екології, епідеміології та молекулярної біології вірусів людини та тварин.

RIA Новости

184652 км