782
Як виглядає гуртожиток в Празі
Це нещодавно відремонтовано і виглядає менш гідно.
На території хостелу є пара спортивних майданчиків з штучною поверхнею:
Сходження стін на кінець одного з будівель:
З того, як ми нічого не можемо бачити в оновленій будівлі (новий новий), ми будемо йти з вами до старого будинку:
Це вхід.
Ви пам'ятаєте, як пропустити Бабця на годинник? Головне не сказати нічого, але для переміщення з впевненістю, навіть краще за допомогою мобільного телефону до вуха, тоді ваш бабуся не має шанс зупинити вас.
Ґранпа тут. Все більше.
Як і більшість гуртожиток, є система коридору.
Чи не це? Як виглядає склад або тюрма:
Туалети і душові кабіни на поверсі. Хлопці зліва, дівчата вправо, але кожен йде до того, що ближче.
857237
1 999 р.
Давайте подивимося на кухні. Якщо я не помилився, є два туалети на підлогу. Мийка, плита і навіть мікрохвильова піч:
Р.
Щоб завершити картину, слід також подивитися в приміщення:
, доб. 4
Кнок збити.
Чи можу я зробити картину вашої кімнати?
- Так, сторінка
2900666
р.
р.
На території є гуртожиток і їдальня. Я не можу пропустити, що це шанс, тому ми будемо їсти.
Це готові страви. В області 100 рублів за пластину
р.
Але можна замовити їжу окремо. Зачекайте трохи довше, але порція більш смачна. Після замовлення та оплати необхідно трохи чекати, поки номер замовлення з'явиться над вікном питання:
Всі Ви можете їсти! Курка (4 штук) з картоплею і коляною вартістю 140 рублів.
Майже заготівля, місяць життя в гуртожитку витрат студентів 4000-5000 рублів, а в новобудові - близько 6000-7000. Природно, є тренажерний зал, пральня і Wi-Fi в усіх будівлях.
-img24---
Джерело: loveopium.ru
На території хостелу є пара спортивних майданчиків з штучною поверхнею:
Сходження стін на кінець одного з будівель:
З того, як ми нічого не можемо бачити в оновленій будівлі (новий новий), ми будемо йти з вами до старого будинку:
Це вхід.
Ви пам'ятаєте, як пропустити Бабця на годинник? Головне не сказати нічого, але для переміщення з впевненістю, навіть краще за допомогою мобільного телефону до вуха, тоді ваш бабуся не має шанс зупинити вас.
Ґранпа тут. Все більше.
Як і більшість гуртожиток, є система коридору.
Чи не це? Як виглядає склад або тюрма:
Туалети і душові кабіни на поверсі. Хлопці зліва, дівчата вправо, але кожен йде до того, що ближче.
857237
1 999 р.
Давайте подивимося на кухні. Якщо я не помилився, є два туалети на підлогу. Мийка, плита і навіть мікрохвильова піч:
Р.
Щоб завершити картину, слід також подивитися в приміщення:
, доб. 4
Кнок збити.
Чи можу я зробити картину вашої кімнати?
- Так, сторінка
2900666
р.
р.
На території є гуртожиток і їдальня. Я не можу пропустити, що це шанс, тому ми будемо їсти.
Це готові страви. В області 100 рублів за пластину
р.
Але можна замовити їжу окремо. Зачекайте трохи довше, але порція більш смачна. Після замовлення та оплати необхідно трохи чекати, поки номер замовлення з'явиться над вікном питання:
Всі Ви можете їсти! Курка (4 штук) з картоплею і коляною вартістю 140 рублів.
Майже заготівля, місяць життя в гуртожитку витрат студентів 4000-5000 рублів, а в новобудові - близько 6000-7000. Природно, є тренажерний зал, пральня і Wi-Fi в усіх будівлях.
-img24---
Джерело: loveopium.ru