Дизайн води своїми руками WoodLab86

Іноді за очевидною складністю і красою полягає в тому, що для підтримки інтригії, краще не знати, як все працює. Я даю цей пост тим, хто не боїться, щоб отримати руки брудні або ласкаво просимо їх!

57073р.

Ми беремо піну правильної товщини.

Вирізати будь-яке зображення ножем.

729815

Сушарка з тонкою насадкою (тубус) розтоплюється на дивні форми

Дивид обов'язково на шматки, які будуть красти між стяжками акваріума і забезпечити переносимість кінцевого продукту.

_______

й

, 990 Р

________

1 999 р.

Починається прийом. Кожен елемент опускається з машини з водою

Ми кладемо цементні марки 700 і вище.

Операція виконується кілька разів. 1 день інтервалу.

Р.

Ми робимо це до тих пір, як це відбувається.

________

Після того, як лицьова сторона виконана, ми перевертаємо і з тим же феном ми використовуємо всю внутрішню піну ... Внутрішня також зрощена і посипається цементом. Все зроблено ретельно, до досягнення необхідної монолітності і міцності. (без рами з пінопластом)

Я заготів писати, що при шаруванні цементу, краще підтримувати його вологість з такою ж кулею.

Наступний трюк. Ми повинні приховати цемент. Фарба з банки в бажаному кольорі (акрилова фарба).

Потім, покривається прозорим лаком автомобіля (жиром)

Поки лак рідкий, посипані скляні кульки, які входять до складу фарби для маркування доріг. У будь-якому дорожньому підприємстві ви будете залити ... якщо ви отримуєте хороші люди...

Скляні кульки також кілька шарів, поки ви думаєте, що досить достатньо. Кожен раз виводимо непристойні бісеринки.

На сцені ріжучої піни ми не забуваємо про всю техно-требучу в акваріумі і залишаємо для неї номер.

_______

У мене є подвійний дно в аква ...

свінгери

Посів правих фактів

Підкладка рослин

Війна Це зроблено!

до 1 2 3 4 5+

Нижче наведено відео, що показує ефект вулкана.

Додано до [mergetime]1408857966[/mergetime]
Я не турбувати і дати вам посилання на трубку.

www.youtube.com/watch? v=RbOljp4Y6FQ

Додано до [mergetime]1408858013[/mergetime]
Злий, друзі!

Не боятися тролів! Тексти пісень, а це означає: Вони більш слабкі, ніж правда!