Коли блогер пише брехню. . й

Після деяких постів довіра в блогосфері падає. На жаль, після того, щоб всі блогери були шкідливими. Минулого тижня я протестував блогери для чесності в лабораторії (виключили їх можна довірити), і сьогодні хочу поговорити про випадок, коли блогер не повинен бути довірений. Здається нормально колегам в магазині, але іноді вони дійсно дивують.

Олександр Макос написав дико помилковий пост про Красна Поляна. Я був на одній поїздці з ним, і я здивував, що людина пише щось, що абсолютно не відповідає дійсності.

через nikitskij - livejournal

до

до

до

Я покажу вам цікаве оповідання, в той же час я опублікувати фотографії того, що дійсно відбувається на Красній Поляні.

Я починаю замовлення. 8-9 серпня ми були на заході Ніссан і були в Роса Хуторі тільки наприкінці п'ятниці, а в суботу вранці нам довелося повернутися до міста. Олександр прогулявся в ранній ранок через прилеглі вулиці протягом півгодини і написав пост, що нібито тут не було.

Всі люди в цей час де? Це право – хто на сніданок (і хто ще спить), шукаючи натовпи вранці. Крім того, ви можете легко дістатися до 7-8 ранку в неділю в центрі Москви і повідомити, що ніхто не живе в місті. Мусковіти знають, що в центрі столиці досить пустелі на житлових вулицях в центрі після 10 м.

Олександр пише «Червона Поляна, але вже в серпні». На вулицях або вечорі. Цікаво, як це може бути написано блогером, який не був там протягом дня або ввечері, а також на інший. Або ж ви не несете відповідальності за аудиторію?

р.

Минулого тижня я був на відпочинку в Красній Поляні, і я вирішив показати вам, що відбувається тут в реальності, а не у віртуальному звіті за допомогою індивідуального блогера. Зауважте, що я не на прес-турі тут, але з власної ініціативи, адже я дійсно люблю це місце.

По-перше, так що ви розумієте, Красна Поляна – поселення міського типу в Адлерському районі міста Сочі. Олександр повинен дізнатися географію, щоб села, в яких проживає від 500 до 5000 осіб, званих міст.

По-друге, це гірська площа і до Сочі 40 кілометрів. Інфраструктура, яка побудована тут, призначена для найбільшої частини зимового періоду, але навіть влітку є багато туристів, незважаючи на те, що основна маса туристів в Сочі на морі. Парковка під торговим центром

З точки зору площі території, підпорядкованої Адміністрації міста Сочі, Сочі – 1,5 рази більше (3502 кв. км від 2511 кв. км) Москви (на нових кордонах 2012 р.), але має значно меншу кількість населення (для порівняння: 473 206 і 12 108 257).

Звичайно, ви можете приїхати до Ніцца взимку і попросити, хто побудував всі готелі, але в Красній Поляні і влітку є багато відпочиваючих. І мої фотографії в пості всі підтверджують це.

р.

Олександр розміщує свою фотографію, яка вказує на ціну 950 рублів і 600 рублів для підйому, поки не пояснить читачам, які 950 рублів варто сходження на гондолу три (!) тросні вагони Олімпіа, заповідний ліс, Кавказький експрес і одну стільницю Crocus. Такий підйом - спуск може зайняти півдня! Проста вартість підйому 600 рублів, яка цілком доступна для всіх. (посилання на ціни). У відповідності з відчуттям, чому розуміють ціни?

На зиму є тільки черги для підйомників, тому що краще не знайти місце в Росії для катання на лижах. Не чесний, навіть Європа. Тут ви можете побачити, що сталося в зимовому сезоні 2014 року, коли підйомники працювали перед Олімпійськими змаганнями і ще будували проекти навколо!

Олександр фотографує столи літньої кав’ярні на 9-му поверсі. Це логічно, що вони ще не відкриті, адже кафе ще не відкрився. Фото було прийнято під час кафе.

Попри те, що у вас є багато часу. Навіть Москва не мріяла про такі ціни - квартири продаються від 5 до 100 мільйонів рублів (звичайна чотирикімнатна квартира коштує близько 30 мільйонів рублів - приклад оголошення!). Запитати? А ось попит на це! І всі готелі і квартири будуються на приватних інвестиціях, не можна назвати питання про будь-яку державну участь. Більшість людей купили гостьові апартаменти на зимовий період, але деякі м'язи живуть влітку. Тесла приніс з ним з Москви.

Але навіть при наявності елітної нерухомості є багато місць для бюджетного проживання. Ціни від 1000 рублів на добу. А якщо ви хочете пропустити деякі з кращих треків у світі, поспішайте, як 80% місць зимового сезону 2014-2015 вже забронювалися!

А про розваги на Красній Поляні можна написати десятки постів, які просто не там! Розважальні центри, аквапарки, екскурсії та багато іншого. Не віруйте, хто каже, що тут немає нічого. На будь-який смак і гаманець є багато розваг. Тільки в публічному розважальному центрі Галактики не можна розраховувати на них!

р.

В аквапарку.

Ви можете ковзати, а також боулінг, більярд і багато іншого для сімейного відпочинку.

Олександр каже, що немає в готелі. Я жив на Grand Hotel Polyana - Я повинен чекати, щоб знайти безкоштовну лаунж на величезному 50-метровому басейні! Я вже написав окремий пост про різні розваги в гірському та туристичному центрі, і незабаром напишу нову, адже з кожним приходом я поновлюю Красну Поляну, яка стає краще щороку.

У горах ви чекаєте на катання на конях, альпійські картинги, екскурсії, прокат різних пристроїв та багато іншого! Ось чому є натовпи.

Інші готелі також мають відпочиваючих, але Олександр, очевидно, мав завдання писати неприємні речі.

Все, що будується, не опускається, але працює на користь відпочинку.

Надсучасні залізничні станції не закриваються, але приймають пасажирів

доб.

І в той же час ціни "комуніст" - до Сочі, ви забиваєте останнім поїздом "Славо" за 56 рублів! (приїзд практично на годину)

Р

до

З вікон відкривається гарний вид, кондиціонер навіть розетка!

Р

У салоні є багато людей, які хочуть, щоб не кожен має достатньо місця.

Р