1027
Пам'яті Довлатов
Сюрпризно смішний і одночасно пронизливо сумний проза Довлатов давно став класичним і, як майже будь-який класичний, «зроблений довести і говоріння». Протягом дванадцяти років він опублікував загальну дванадцять книг, опублікованих в США та Європі.
Художня думка Сергія Донатовича проста і благородна: розповісти, як живуть дивні люди або сміхаються неоднозначно сумно або сміятися. У своїх книгах немає правих людей, тому що їх немає Автор знає, що небо і пекло знаходяться в нас.
Кращі висловлювання та відбиття Сергія Довлатова про життя, чоловіка та любов.
- Добрий чоловік з жінками завжди складно. Я хороша людина. Я кажу без тіні ембаррасменту, тому що нічого не пишається. Добра людина очікується, що поводиться відповідно. Є високі вимоги до нього. Він несе на себе щоденне боляче навантаження на благородство, інтелект, старанність, совість, гумор. А потім він отримує відхилений для деяких поганих. І розказав ця сумочка, сміхаючись, про виснажливі віртуї хорошої людини.
Жінки тільки люблять сердечка, кожен знає це. Тим не менш, будучи скрабом не для всіх. Я знав валюту Акула. Збивати дружину з лопаткою. Він дав їй шампунь своєму подругі. Вбити кота. Я зробив свій сирний сендвіч один раз в моєму житті. Моя дружина обіцяла всю ніч з ніжністю і ніжністю. Вона відправила консервовану їжу в Мордовію на дев'ять років. Очікується...
І хороша людина, яка йому потребує, запитує? й
Ми нескінченно спрощений комрад Сталін, і, звичайно, для причини. І ще хочу запитати, хто написав чотири мільйони заперечень?
Хто я? Є вчений, американський, водій, єврей, іммігрантів. Ви повинні попросити себе весь час: Я соромлюся?
Більшість людей знаходять нерозчинні ті проблеми, розчин яких вони не задоволені.
Затримали введення. Ми повинні спати або розбити.
Вам не було любові. Любов був. Любов пішов вперед, і ви загинули.
Коли людина закинулася в одному і в той же час назвав найулюбленішим, вона стає нудотним.
Все моє життя я продув через шпигунське скло і чудеса немає музики. А потім я дивився на тромбоне, і я дивився, що я не міг бачити ситу.
Єдиний чесний шлях - це шлях помилок, розчарувань і надії.
Щось ще, але самотність досить. Гроші, кажуть, що я швидко бігу, самотність - ніколи.
Значить жити чоловіком, який не залишає себе байдужими.
Йосип Бродський та Сергій Донатович
Я прогулявся і думав світ Маднес стає нормою. Норма дає відчуття чудеса.
Що важливо в житті? Головне, що життя є одним. Пройшов хвилину, і це над. Інше не буде...
Чим більше не дивно, тим глибше емоції.
Любов для молодих людей. Для військового персоналу та спортсменів... Це набагато складніше. Не любов, це долі.
Головне в книзі і в жінці не утворюється, але зміст. Навіть зараз, після незліченного життя розчарування, це ставлення здається трохи нудним до мене. І я все ще тільки люблю жінки.
За рік у нас був своєрідний інтелектуальний зв'язок. З потінком ентомності та дебаучері.
Я живу досить круто зараз, я не роблю дамну, я читаю і отримати жир. Але іноді це так поганий на душі, що ви хочете пробити себе.
Сергій Довлатов з куртом Воннегут
Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що любов не має розмірів на всіх. Так чи ні.
Чоловік чоловікові, що-небудь. Залежно від обставин.
Я віддаю себе, але поруч з кимось.
Зайдіть, коли ви зателефонуєте. Ви не знаєте. Найкраще, коли ви зателефонуєте, і ви не йдете.
Не змінювався лінолеум. Я змінив мій розум, тому що світ був допущений.
«Життя красива і дивовижна!» відповіла Комраду Маяковського напередодні свого самогубства.
Я не поділю людей на позитив і негативно. І літературні герої, ще більше. Крім того, я не впевнений, що в житті, злочин неминуче слідувати за податком і подразненням. Ми працюємо.
Довлатов і сина Коля. Нью-Йорк.
«Здоров'я вірити, що жінки приваблюють до багатих своїми грошима. Або що ви можете придбати з цими грошима. Я використовую, щоб думати так, але потім я зрозумів, що це було брехня. Гроші не приваблюють жінок. Не автомобілів і ювелірних виробів. Не ресторани і дорогий одяг. Не потужність, багатство або елегантність. Що робить чоловіка потужним, насиченим і елегантним. Сила, до якої одні з них наділені і якісно позбавлені інших. й
«Не хвилюватися», - сказав Таня, «Не цікаво любити хорошу людину». Ми живемо в чудовому віці. «Добра людина» звучить як образ до нас. «Чому він хороший чоловік» – вони говорять проречену, яка виглядає явним образом. . . ?
-img7---
До Нового року ви вже п'яте, як свині.
- Життя, привітний ліевтенант, виходить за межі мрії, Фідель сказав.
-img8---
Джерело: www.adme.ru