Варіаг суднобудівний завод.

Однією з основних напрямків є будівництво реплікових суден, стилізованих як древнього вітрильних і парових суден. В процесі будівництва використовуються наступні:
- традиційні та сучасні технології та матеріали;
- обладнання суден з вітчизняним та імпортним обладнанням провідних виробників;
- авторський дизайн інтер'єру та зовнішнього декору.

Коли я ввійшов в ангар, я відразу побачила дерев'яний карвер, який був різьбленням голови, як це, луцькі прикраси корабля.

17063.

Я не пам'ятаю, де я бачив щось дуже схоже.

Кожен пам'ятає 2 капкари в Виборг на набережній? У 1984 році директор Станіслав Ростоцький вистрілив під Виборг історичний фільм «І на камені виростають дерева», розповідаючи про слов'янську молоду людину, по долі стала вікінгом. Після закінчення роботи директор подав човни до міста подяки за допомогу в зйомок. Вони були зроблені лише на суднобудівному заводі.

І це Viking drakkara прикраси носа в Vyborg.
Драккари (від Старого Норса Драж - "драгон" і Кар - "ship", буквально - "ship Dragon") - дерев'яний Випічка корабля, довгий і вузький, з високим ступенем згину носа і стерна.

Протягом 20 років діяльності суднобудівного заводу було побудовано кілька десятків моторних і вітрильних суден, а також кілька сотень рятувальників і катерів, в тому числі:
- копії історичних вітрин XIV - XVIII ст.;
Російські морські та річкові човни і стрункі XI-XV ст;
- копії завантажень Петра І та Катерини Великого для музеїв с. Царського та Переславля-Залесського;
- копії суден Viking для Vyborg;
- плаваючі моделі древніх вітрильників і рядових суден для зйомок англійської серії Hornblower і російського фільму Пасажир, реж. Станіслав Говорухін.

Є ще один корабель на верфі. Вистачить замовлення від суднобудівного заводу, вони не сідають без роботи. Веселі виготовляються не тільки для клієнтів з Росії, але і з-за кордону, тому їх можна знайти в Англії, Іспанії, Італії, Швеції, Норвегії, Фінляндії, Карибського моря і Канарських островів.

Дерев'яний суднобудівний завод "Варига" є одним з небагатьох підприємств, де традиції вітчизняного дерев'яного суднобудування ретельно збережені і розвинені.

Я рекомендую вам переглянути сайт Varyag. Тут можна побачити всі роботи суднобудівного заводу, в тому числі драккара.

Свіжо пофарбовані сторони.

Якість збірки поважна.

Пороги заклепок, ретельно пошиті деталі.

Красивий.

Відразу майстер тягне веслами під ним.

Р

Yal-6, структурне креслення корпусу.

Направо з помаранчевими сторонами проекту туристичного човна «Грамант-30Т». Призначений для любителів довгої подорожі і відпочинку на воді.

Ведучий і моторний посуд проекту «Askold-65» призначений для використання в якості посуду на внутрішніх водах.

Поява судна - спроба реконструкції російського річкового човна XV ст. Це був на такому кораблі Твер купить Афанась Нікітін може почати свою знамениту подорож «за трьома морями».

р.

Далі до Асстара є складання іншого судна.

У офісі «Варига» ми розповіли про вже реалізовані проекти. Багато приватних клієнтів, які просять побудувати репліку історичного корабля, завжди підбирають легенду для нього, наприклад, для того, щоб приманити туристів.

Що ще радо в офісі є офісні меблі, все ручної роботи з масиву індивідуальних розмірів.

На столі є проект нового судна.

4499037р.

Натхнення йде з скрізь.

Суди декоровані дошками, такими як це, на якому карвер пише всю історію. Ось рибалки, що йдуть риболовлі.

Ось гігантський похід вони зустрілися.

Вони половили її, заварили суп, і зуби, очевидно, пішли на ювелірні вироби. Нижче представлена історія про вітр на морі і змія, що плавиться на хвилях.

Тоді щось не зрозуміло, очевидно, змія їсть дівчину, і стає русалка.

3610Р. 4200Р.

Джерело: kak-eto-sdelano.livejournal.com