НататататататататататататататататРμтатРμС‚РμС‚РμС‚РμС‚РμС‚РμС‚РμС‚РμР»РμР»РμР»РμС‚РμС‚РμР»РμР»РμР»РμС‚РμСЊ

Ні, це не огляд пристрою, який названий у назві. Я спробую описати свій особистий досвід з цим трекером. Для тих, хто не знає, що це таке, я коротко поясню, що це педометр, особистий logger діяльності, «розумний» будильник у вигляді браслета від Sony. Детальний огляд можна знайти тут.
Тут я буду писати, чому я купив його і як я жити з ним.

Чому і як я купив цей пристрій на довгий час я хотів купити щось, як це. По-перше, тому що це довге подолання вашого здоров’я. З кожним роком це стає все більш очевидним. Щоразу я отримую на масштабі, я розумію, що я повинен зробити щось про це. По-друге, я люблю всі види розумних речей, які розповідають мені щось про світ навколо мене і про себе. Я задаю, скільки я ходив, поїхав в день, скільки з цих найбільш шкідливих калорій спалюється і т.д.
Тому, будучи в одному з основних електронних магазинів у великому торговому центрі, відразу ж пішли на вітрину з такими пристроями.
У мене були кілька різних моделей, але в першу чергу, звичайно, я спробував на добре-громадяну JawBone UP24. Я хотів бачити, як це працює, і якщо це буде друзі з Galaxy Note 2. Алас, але консультанти з продажу не змогли продемонструвати його до мене – чи щось не працює, або живлення акумулятора слабка. Такі ж проблеми були з демонстрацією «нативного» пристрою Samsung, і Sony, теж продавці не змогли підключитися.
До речі, на пристрої від Sony, я приділила увагу минулого, і це, як кажуть, «не помилка, але функція» – така ж неприпустимість, яку я дуже люблю. В цілому я не можу купити щось в цьому магазині, так як консультанти, щоб покласти його м'яко, не готові працювати з цими пристроями. Все було прийнято рішення в найближчому магазині Sony, де консультант з відомої установки три (!) програми, які необхідні для роботи SmartBand з телефоном. Все почалося і я вирішив, що це доля і купила пристрій.

Перші враження чудово. Так, я подобав його спочатку. Дуже стриманість, яка в цьому випадку є наслідком витонченості і здорового мінімалізму, я відразу ж люблю. В місяць, ніхто не запитав мене, що було на руці. Я не схожа на «повільнення» з новими покупками, тому це добре з мене. Якщо ви хочете привернути увагу до нових пристроїв, то з SmartBand це не буде просто.
Я також сподобався додаток LifeLog, який може не тільки записувати те, що сталося з носій пристрою, але все, що ви робите на телефоні, чи ви читаєте новини, читати книгу, грати ігри, фотографії, робити відео або переглядати інтернет, це всі записані і ви можете побачити те, що, коли і де ви це зробили. Я не знаю, якщо це практичне, але я знайшов його цікавим.
Додаток, як одягає фітнес-трекер, відображає кількість кроків, прийнятих, хвилин, спалених калорій та інших речей. Як гаміфікація нудного процесу горіння калорій, цілей використовуються і для їх досягнення, застосування «відновлює» з радісним повідомленням.
Як було написано багато разів, в тому числі на Habra, одна з найпопулярніших функцій є «розумним» тривожним годинником, який контролює ваш сон і прокидається, коли вам простіше прокидати. Він прокидається з вібрацією, що означає, що тільки ви і ваших близьких можуть продовжувати мати солодкі мрії.
Так, працює смарт-сигналізація. Я почав отримувати іноді раніше (навіть на півгодини!), але завжди легко, без цього страшного і важкого пробудження, що відбувається, коли звичайний «принципований» і не на всіх смарт-сигналах зрізається сон «в найцікавішому місці».
Я також хотів, що SmartBand може спілкуватися з вібрацією про вхідні дзвінки або повідомлення. Це особливо зручно на вулицях, в шумних місцях або де потрібно вимкнути телефон. Пристрій говорить вам, що ви переїхали з пристрою. Я знайшов її корисною функцією на роботі. Якщо ваш сусід залишив на довгий час, залишивши його на столі? А потім телефон почав кільце. Хтось дуже наполегливий і цілеспрямований дійсно хоче поговорити з відсутнім колегою і все одно не дає. Або виклики на кожні п'ять хвилин. Якщо у вас є такий сусід в офісі, дайте йому щось схоже на SmartBand. Я не збираюся в будь-який час без телефону. Однак в домашніх умовах необхідно вимкнути цю функцію вручну, а потім ви не зможете позбутися від телефону - браслет триматиме вас на короткому поході.
І не знімаючи цей пристрій, можна мити. Але я не збираюся, коли я збираю душу. Десь на форумах я читаю, що один користувач навіть йде в ванну без видалення SmartBand. Але не ризикую – мені здається, що м’який і еластичний браслет їх м’якого пластику не може вижити російську пару.

Алас, але як фітнес-трекер SmartBand не працює. Він багато. Я помітив це досить швидко. Я поїхав на машині, бачив, що тут записав мій диво-пристрій. Виявилося, що я не їздив, а потім я пішов, потім ходив, потім просто стояв і нічого не зробив. Алас, але СмартБанд часто бере затримку в транспорті як бігу, потім як ходьба. Природно, калорій, що обчислюються на цій основі, нічого не робити з реальністю. Я приводжу багато і багато автомобілів кожен день і спалювати стільки калорій, як не кожен спортсмен може спалювати. Якщо ви вважаєте пристрій, то я підготую для великих атлетичних змагань.
З цієї сумної нагоди я написав до команди підтримки Sony, сподіваючись, що принаймні вони відповіли мені, що вони кажуть, ми знаємо про це дратує відвагу, інженери працюють день і ніч, щоб знищити прошивку для пристрою, програмістів правило, додаток для телефонів. Але, на жаль, відповідь - тиша. Я попросив зареєструватися на сайті Sony. Після реєстрації, я також не отримував ніяких повідомлень про роботу пристрою. "Two" до вас, технічне обслуговування Sony, для роботи.
У пошуках розв'язання задачі я дізнався, що для власників телефонів Sony в додатку є режими для їзду транспорту і на велосипеді. Я думаю, що це може вирішити проблему. Але я не маю цього телефону фірми. Чи є користувач другого класу для Sony, і вони подобаються мені, щоб купити «право» телефон, або вони просто запускають новинку спочатку на звичному обладнанні, і я просто повинен чекати. Я хотів би сподіватися на другий, але тиша служби підтримки не дає таких підстав.
Я хотів би бачити журнали не тільки в мобільному додатку, але і на великому екрані, наприклад, веб-додатки. Ви можете закріпити через пару днів на відносно невеликому екрані моєї Нотатки, але краще буде побачити місяць життя в більш відповідному форматі.

Якщо для вас важливі точні вимірювання вашої фітнес-активності, то не варто спиратися на SmartBand. Якщо вам потрібна неприпустимо і помірно стильна «розумна» тривожна година і «попередня» для вашого телефону, то цей пристрій може добре підходить для вас. Я все ж зважився, як я стояти на вагах, але я не поспішаю руки над пристроєм назад. По-перше, є (так) сподіватися, що програмне забезпечення принесе розум. Я не впевнений, що інші пристрої працюють краще.

Джерело: habrahabr.ru/post/234347/