Цукор в об'єктиві

У світі здорового харчування ніколи не тихий. За останні кілька років ми спостерігали голод для жиру, які повинні бути блювотні для отримання ваги, а також безпосередньо впливають на тривалість життя. Потім жир був злегка забутий і почався клейковина. Сфера тепер на цукор. На щастя, наука полягає в тому, що наші органи насправді працюють, і Світова організація охорони здоров'я сприяє поширенню цих знань.

Минулого року Світова організація охорони здоров’я (ЖО) взяла сміливий крок хірургів, щоб обмежити надходження цукру на менше 5% від загальної кількості калорій на добу. Це круте зниження, оскільки, відповідно до Адміністрації продовольства та наркотиків, середня Американка отримує близько 16 відсотків своїх калорій з цукром. Для того, щоб краще візуалізувати вміст цукру продукції, вони планують змінити етикетки продукції для відображення фактичної кількості цукру в процесі виробництва.
Ситуація з цукром посилюється тим, що корпорації продуктів харчування та напої свідомо неоднорідні споживачі через різні рекламні кампанії, а також намагаються приховати або мінімізувати реальні ризики для здоров’я.

Так, це погано.
Спочатку було розглянуто більш вигідний замінник звичайного цукру в соди та інших продуктах - сироп високого фруктозу - вважається полум'ям. У зв'язку з відмінністю хімічного складу, поглинання у випадку його швидше. Однак, більш точні і довгострокові дослідження, результати яких доступні зараз, показують, що будь-який цукор, навіть від цукрової кані, небезпечний.
В першу чергу цукровий діабет вважається однією з причин ожиріння, цукрового діабету і додатковим фактором ризику раку. Цукровий цукровий діабет тепер розглядається як незалежний фактор ризику, який може викликати спектр серцево-судинних захворювань і хронічних захворювань, включаючи цироз печінки і дементію.
15-річне дослідження опубліковано навесні в журналі Американської асоціації серця Внутрішня медицина виявила, що люди, які отримують більше, ніж чверть своїх калорій в день з цукру, мають два рази більше ризику відмирання від одного з їх коморбідій, оскільки ті, хто споживає менше 10 відсотків їх калорій з цукру. Неважливо, вік, рівень фізичної активності та індекс маси тіла. Надмірне споживання цукру вбиває всіх однаково.

Надлишок цукру робить нас не тільки жиром, але і хворим. Цукор також впливає на психічне здоров'я, що викликає підвищений ризик депресії.
Сильний, ніж кокаїн.
Ще більше тривожності є зростаючим органом доказів для цукрової залежності. Це одне, коли ви просто перестаєте використовувати шкідливий продукт і не відчуває дискомфорту. Але якщо є залежність, вона отримує дійсно некомфортний.
З експериментів на людей не вітається, щури мали розкрити сутність цукру. Його споживання дійсно викликає звикання, стимулює області мозку, відповідальних за задоволення. Цікаво, що цукровий пісок мав більш сильний вплив на ці центри, ніж кокаїн.

Нінсі Яблунь, к.т.н., автор Суїциду Цукром: Почати погляд на наш #1 Національний Додаток, називає ключову задачу саме тому, що навіть якщо наші розуми кажуть: "Я не хочу цього", наші органи кажуть: "Я потрібно." І виробники, в свою чергу, повільно попереджають, наскільки широкий асортимент продукції, що містять цукор.
За даними Гарвардської школи охорони здоров'я, більше 70% американців споживають понад 22 чайних ложки цукру щодня. Вона звучить нездатним, але варто розраховувати на цукор у всіх харчових продуктах, що непристойна людина їсть в день (в тому числі, що, здається, не дуже солодкий йогурт, кисло-солодкий соус для обіднього гарніру, пара печива і цукерок на закусці і склянці солодкого чаю), оскільки все потрапляє на місце.
Якщо ви прихильнитеся рекомендації ВООЗ на початку статті «не більше 5% калорій на цукор в день», то така людина повинна відповідати шести чайних ложки (при курсі 2,000 калорій на добу).

Не для фітнесу.
Найбільш цукерковий цукрово-консервний продукт є напоями, в тому числі соди. Ми не говоримо про величезні дві літрові пляшки, які продаються в супермаркетах і подрібнюють за меншою ціною порівняно з об'ємом, або величезні склянки cola, які тепер можна замовити в ресторанах швидкого харчування.
Виробник намагається створити в нашій голові ідею, що якщо напій є «спортом», то це обов'язково корисний, добре або принаймні не шкідливий. Так були всі види фітнес-пляшок з рідинами, які повинні пити перед або під час тренувань. Однак не поспішайте купити це диво, адже є той же цукор і сіль (тільки не газ).

Fabio Comana, професор Університету Сан-Дієго та професор Національної академії спортивної медицини
Якщо ви їдете в тренажерний зал і ваша тренування становить 60 хвилин або менше, то вам не потрібно додаткового цукру і ці фітнес напої. Все, що вам потрібно при здійсненні води. Ваше харчування подарує Вам все інше.
Виняток може бути спортсменами, які проходять принаймні 90 хвилин і дуже інтенсивно.

Посуд для проростків
Звичайно, ми говоримо про замінники цукру. Незважаючи на те, що вони здаються, як спалювання для тих, хто не може жити без соди, але не хочуть отримати жир, Дієта Кокс і подібні речі можуть бути шкідливими в довгостроковій перспективі. Більше останніх досліджень на цій темі говорить про те, що дієта сода також сприяє ожиріння, цукрового діабету типу II, метаболічного синдрому та серцево-судинної патології.
Цукрові замінники — це те, що наші рецептори ми отримали реальний цукор, хоча це не сталося. В результаті метаболізм серйозно дестабілізується.

Р

Ще одним надзвичайно важливим моментом вибору продукції є вміння розпізнати цукор в складі. Навіть якщо реклама та упаковка запевняють вас, що це абсолютно здоровий і цілісний продукт, реальність може бути протилежною. Переглядайте вміст вуглеводів. Якщо є багато з них, то ви дійсно збираєтеся їсти зайві калорій без будь-якої дієтичної вигоди для організму.
Щоразу ми говоримо про харчові, харчові корпорації, які неминуче беруть участь у роботі.

Це буде дуже довго для компаній, щоб створити щось, що люди люблять стільки цукру. Вони знають, що цукор звикне і люди прийдуть до добавки.
На жаль, величезні рекламні бюджети дозволяють створювати ілюзії в очах споживачів. Ці підприємства отримують користь від виробництва їжі, яка працює як препарат.

Джерело: lifehacker.ru