Дитячий майданчик своїми руками

Весь текст з автора:
Інколи трапляються речі неперевершеним способом. Подумайте, що ви не будете на дивані весь час, простягаючи на стелі. Але деякі люди мають інші плани. І як сказати відпустку – добре, час, коли ви кинути одну роботу, а ще не оселилися на інший. Коли ви можете отримати стільки, скільки ви хочете і зробити те, що ви хочете протягом дня. Зателефонуйте їй.

Моя сина йде до школи. Іноді він їде на велосипеді. І лякає його до паркану. І це не комасо: весь паркан в велосипедах. І один день, ідея виникла, щоб запропонувати на батьківській зустрічі, встановити велосипедну парковку. Пропозиція. Я думаю, що ми погодилися.
На випускному рядку вдалося перехопити заступник директора і попросити на велосипедний паркінг. Ми домовилися, що якщо я так розумний, я можу зробити себе монтувати і давати школу велосипедний паркінг. Ми говорили і забули.
Через місяць, в кінці червня, вони називають режисером. Вони просять допомогти з стадіоном. Більше як парковка. У школі було шматочок землі, поруч з ним, на якому хтось кладе свої автомобілі, зафіксувавши ворота. І шкільна школа вирішила відреагувати цю площу, розмістивши на ній міністадіон. Це не буде безвізового квадрата, а також дітей.
Автомобільи розсіяні, сайт було повернуто до складки, а замість стадіону з піском і стовпами під волейболом, ідея міні-футбольного поля і смуги велосипеда народилася. І з тих пір я вже підписалися на цю пригоду, це було незручно, щоб включити спину. Особливо пообіцяли дати всі матеріали, добре, в гаражі я мав щось з пасних марадерів на сміття південних Уралів.
З іншого боку, це мій дитячий майданчик. Йдеться запускати м'яч на ньому. Включаючи його.
позначений нитками, армуванням, цеглою

р.

нитки

Р

Вирізати залишки труб з деяких мегабудів

випадково сповіщати електрод

Почати роботу.

основа гойдалки елемента

обрізка була достатня для основи ярої дошки

Школа трохи перемішала труби, неправильний діаметр і неправильний трогонаж.

школяр працює для морозива

Він почав варити основу під елементом слайда, і раптом зрозумів, що з решти труб можна варити джемпур вручну.

954684р.

Що таке слайд

На другий тур, щоб фарбувати, радіти, він також їздив на них.

1 999 р.

Метал в гаражі вибігається, і вакантний простір теж, тому було прийнято рішення переїхати в школу з усіма конструкціями.
На шляху було придбано дерево і сорочка була взята з друга.

Ми збираємо гойдалки.

Ми зрізаємо труби, готуємо їх равликами.

Пофарбувати всі елементи, щоб він сам пришивав.

з залишків водопроводу розрізають і відварюють елемент воріт. як люди, які проходять, сказавши, ви можете тепер танцювати лікоть на корпоративах школи

Ворота варені і почервоні

І другий, теж.

Ми занурюємо ворота шламмером. закріпити дерев'яні конструкції на залізних основах з викруткою.

елемент змії. в поліпропіленову водопровідну трубу вставляється струб і розігрітий фрагмент 12-го ребра. потім отвір в грунті перфорована перфоратором, де ця структура опускається за допомогою перегородки вниз. Армування надає міцне кріплення до землі. РП труба вигинає і повертає її оригінальне положення без проблем. Повна безпека травм

Я почав копати землю, я думав, що я взяв варення. Але дайте блоки на глибині 20-40 сантиметрів зробили мене зміною мого розуму.

Вони викопують на далеких воріт, викопують старому фундаменті гранітних блоків. на ньому і забетоновані.

р.

Не буде будь-якого бетону, тому що в той час я трохи втомився, і це не було раніше. подається вода в рульку і їзда 130 метрів.
з іншого боку.

Габаритний зображення

Знайти гараж на фото.
поруч з болгарською жінкою, яка зрізала замок
На жаль, був старий гараж.
Він захопив своїх сусідів у прецинкті і зберігав у нього кілька ягнят. Після закінчення школи подається гойдалка і закрити дах, буде всі види гімнастики. Скіперові кульки.

499.00 Р

І ось вона. Нарешті, кульприт.

Це квадрат, тому що немає 32-ї труби.
Хоча я вже знайшов місце для запозичення.
Вибраний дизайн з каркасним кріпленням.
і пилки
Робимо суглоби.

Залишилося пофарбувати ворота на другий раз і на стоянку.
Але вони дозволяють мені відпочивати перед дахом тренажерного залу.
школярі
Прийміть склад.
Займали 20 днів, іноді 2 години на добу, іноді 5-8 годин, копати в спеку і варити в костюмі.
Якщо підрахувати електроди, ріжучі диски, фарби, очисні диски, бензин, розчинники, то витрачав близько 2 тис. рублів.
+200 р.
Деякі матеріали були в гаражі, залишені від друзів або з попередніх будівельних майданчиків.
Деякі матеріали загорнуті навколо школи.
Хто дав школу.
Дякую.
- трохи не розрахувати розміри трьох велоелементів.
Він зробив їх у дорослий гірський велосипед, вирішив проблему, перекопуючи їх навпіл в дерево. Підвищена стійкість елементів в цілому.
+ тепер я знаю, що я можу зварити і зробити ворота для міні-футболу і велосипедного парку.

готове будівництво.

Р

Українська

-img31---

Категории

Смотрите также

Новое и интересное