Зірки, які стали матими під 25

Відомі актори, співаки і моделі, за найбільшу частину, не поспішають набути Хтось ще не зустрілася з «тільки», з яким можна поділитися радами батьківства, а хтось просто переносить народження дітей до певного віку.

Як правило, зірки подумать про дітей у віці від 25 до 40 років. Ті, хто виходить за межі цих вікових лімітів, є кілька. Найрідкішими є «земні мами», які не чекають 25-річчя.
Давайте подивимося, що ці зірки.

Reese Witherspoon

Перша жінка, дочка Ава. Який, ви погоджуєтесь, був сміливий за актрису свого віку. Проте, вагітність не перешкоджала дії, відіграючи основну роль у фільмі Vanity Fair, а через рік, щоб продовжити свою кіно кар'єру.

Рідка з дочкою Ава і молодшим сином Теннесі

Актриса набагато більше гордості її ролі, ніж її колекція нагород.

«Для мене, будучи мамою є величезним щастям і величезною привілеєм», - розповідає Онцпоон.
Веселка з дочкою Ава

37971

Веселка з дочкою Ава

Софія Вергара

Перша актриса стала матір'ю в 1992 році, коли вона була 20 років. Софія була одружена з Йое Гонцалосом на час. Хлопець названий Маноло. На жаль, шлюб зламав рік після народження дитини.

Зараз Маноло дорослий, незалежний 20-річний хлопчик.

Софія і Маноло на прогулянці

Софійський і Маноло в молочному господарстві

Бритні Списки.

Бритней і її сини

У віці 24 Britney вирішили мати дитину. Це був відчайдушний рух для дівчини, кар'єра якого була вгорі.

14 вересня 2005 р. народилася перша дитина Britney, Sean Preston.

«Особливості дає жінці силу. Коли ви зірка, ви звикли до пошуку певного способу. Люди не готові бачити вас як великий. Я був параноїдом про мій зовнішній вигляд, але мій мама сказав, що її тіло ніколи не був розкішним, як це було після народження моєї першої дитини, мій брат Брайан. Я сподіваюся, що я той же, сказав Britney.
3610Р. 4200Р.

Бритней і її сини

Ашлі Сімпсон

Ашлі Сімпсон при вагітності

Ашлі, як Britney, стала матір'ю 24. Батько дитини є Pete Wentz, з яким був одружений Ашлі. Хлопці назвали Бронкс Мовглі. Після розлучення Ашлі присвячує весь вільний час до освіти сина.

р.

Ашлі з сином Бронксом на прогулянці

Gabriella дикий.

Gabriella з її fiancé alan pownell

Актриса, яка відіграла одну з жіночих ролей в телекінезі і основну роль в фільмі Анатомія любові, також вирішила подарувати дитину у віці 24 років. 3 лютого 2014 року до 25-го дня народження. Хлопець був названий Саша Блю. Батько дитини – цивільний чоловік актриси – музикант Алан Пауелл.

Дитина Саша Синій

Гаврилла і Саша Блакитна

Наталія Володимирівна

Наталія з сином Lucas

Топ-модель Наталії Водідової стали матір’ю у віці 19 років. Тоді народився перший у моделі і її потім чоловік, дитина Lucas, народився. Народження сина, а також народження інших дітей в цьому шлюбі - дочка Нева і сина Віктора, не допустити успішної кар'єри моделі.

Наталія з сином Lucas

Наталія з дітьми від її першого шлюбу

Bianca Балті

Bianca Balti і Matilda

Італійська топ-модель, улюблена дольце & Gabbana, стала матір'ю у віці від 23 років. Дочка, яку вона назвала Матільдою, від теперішнього коханця Крістіана Лусиді. За рік після пологів Бінка повернулася до моделювання.

Bianca Balti і Matilda

Solange Знати.

Соланге з сином

Сінгер Соланг (Бейонке сестра) одружений футболіст Данила Сміт, коли вона була 17 і він був 19. У той же рік співачка народила сина Данила Юлеса Сміта, а ранній шлюб завершився розлученням.

Соланге сказав, що вона чула, що дитина так рано, але описав її сина як "найбільшого благословення її життя".

Соланге з сином

Детальніше про знаменитостей, які стали матими після 40 років тут.