3Doodler — обзорні ручки 3d-labera

Це один з найцікавіших гаджетів, які я коли-небудь провів в руках. І після місяця використання я готовий проаналізувати свої можливості і розповісти про її переваги і недоліки.

Я починаю з першого враження. 3Doodler поставляється в стильній коробці з приємною фактурою. Але зміст коробки залишають подвійне враження. З одного боку, ви захочете захопити додлера і щітку, щоб приклеїти її в гніздо, а з іншого видно, що вона лежить в неприємному пластиковому ліжку, покритому тонким коктейлем, який дуже швидко зламався і заглиблюється в декількох місцях.

19

Ця ситуація з ящиком, можливо, повинна бути оброблена вірно, тому що це стартап з Kickstarter, не новий iPhone, хоча для проекту з комісією $ 2,344,134 упаковка не дуже тверда.

Всередині коробки ви можете знайти Дудлера себе, захисний ковпачок для нього, електропроводка, інструкції та чотири набори пластику (2 PLA і 2 ABS).

Кілька разів я розумію, що я розумію різницю між цими двома пластиками, але кожен раз я був неправильним. В кінці я можу зробити будь-який вид пластмаси.

Сам додлер досить спекотний і тримає його в руці трохи важче, ніж звичайна ручка. Під час роботи його охолоджувачі нечітки люблять стрижку машини. Додлер має дві кнопки, які повинні регулювати швидкість пластикового постачання (повільний і швидкий), але насправді пластиковий поставляється з однією керованою швидкістю, незалежно від натискання кнопки. І якщо на гудзиках кріпляться одночасно, то додлер ретельно повертає невикористаний шматок пластику. Правда, шматочок може бути коротким, а потім він не вийде, і вам доведеться випрацювати все, щоб почати використання різного кольору для друку.

Також цікаво відзначити, що задня частина 3doodler різьбила отвори для закріплення гаджета. Так ви можете адаптувати його як елемент друку для дому 3D принтера.

Дудлер дозволяє зробити п'ять типів моделей:

• Планар. Коли візерунок друкується на шматку паперу і просто оточений локшиною. До речі, офіційний сайт 3Doodler має базу даних таких трафаретів, постійно оновлюється користувачами. Звісно, ви також можете побороти щось своє.
  • Наклейка. Тут потрібно обмотати візерунок кількома деталями і приклеїти за допомогою того ж додлера.
  • Каркас. Більш складний тип моделі, коли весь дизайн йде в простір без використання попередньо відбитих на площині деталі. З цим дизайном модель підвищує рівень за рівнем.
  • Заповнені. Це модель, яка може бути виконана в одному довгий пробіг з додлером, коли ми отримуємо не каркасну модель, але модель повністю складається з поворотів розплавленого пластику.
  • Гібрид. Моделі, які поєднують різні елементи попередніх видів.

Ми спробували показати в нашому відео огляді всі види моделей і способи роботи з 3Doodler.

Краще почати з планарних моделей, так як спочатку потрібно вчитися тримати лінії прямо і контролювати випадково мінливу швидкість пластикового постачання.

Потім ви можете спробувати свої перші кубики і каркасні моделі. Ось майстерність планарного дизайну корисно, оскільки модель каркаса повинна починатися з основи.

до 1 2 3 4 5+

Важко зробити роботу doodle. У нас є три рази на тиждень використання і три рази жовтий пластик. Може бути жовтий в нашому комплекті просто дефектний, але нам довелося відірвати нагрівальну голівку тричі і проштовхувати стук пластич через нагрітий дозлер. Подібна ситуація з синьою пластикою (жовтий блокаж не думають про фільм) ми знімали для відео.

990 р.

Після перших десяти хвилин, здається, що додлер є повними месками і можна покласти на полицю. Я спалю себе на своєму спекотному нагріванні носа більше ніж один раз (до речі, пластик не можна обпекти, він загартує і охолоджує в пару секунд). У зв'язку з вбудованим вентилятором, доодлер має шум, як машина для стрижки, і навіть періодично перериває роботу через те, що він занадто охолоджується і вимагає другого або двох, щоб зігріти.

Але після першої успішної моделі всі недоліки забуті, адже 3 Dudler відкриває нові горизонти для творчості. Це не дуже практичний, але дійсно класний гаджет, який варто гроші на сто!

Після всього, якщо ви настане, то через півгодини або годину, прохолодні речі почнуть виходити. І ось вам буде потрібно не тільки бажання створити, але і можливість оформлення, зробити малюнки і поділити конструкції на окремі частини.

Наприклад, Andrei Rode Immortalized Stitch з Всесвіту Дота.

У перший день з’явився другий друг шахти.

Я вірю, що Doodler обов'язково заслуговує уваги і обґрунтовано його вартість 5000p. Незважаючи на те, що додлер може бути адаптований до вирішення практичних проблем, він все одно досить місткий і тому більше іграшок або інструменту для творчості. Але додлерська іграшка не тільки для дітей, щоб працювати з нею потрібно наполегливість, навички малювання і планування. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І є деякі магії в додлері. Коли ви сидите на столі години, ви малюємо щось, ви нечієте з локшиною, ви змінюєте пластикові палички, а потім даєте результат. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. А для копіювання, що надається для огляду, завдяки магазину Madrobots!

Джерело: habrahabr.ru/company/madrobots/blog/233749/