Стів Балмер нарешті залишає Microsoft.

Колишній головний виконавчий директор Steve Ballmer відредагував дошку Microsoft. Оголошено це рішення у відкритому листі до сати Наделла, поточної голови компанії.

Стів Балмер пише, що це було 6 місяців з моменту його виходу: достатньо часу, щоб подумати про життя. Ми пишаємося тим, що компанія, як Microsoft. Ви маєте багато завдань, але Microsoft має можливість зробити це.

Не буде легко переходити до нової бізнес-моделі при мобільних та хмарних сервісах. У «новому світі» вам доведеться заробити гроші через корпоративні підписки, продажі обладнання та рекламу. У той же час, вам необхідно зберегти старий бізнес з продажу програмного забезпечення, який є складним завдання управління, Балмерські оголошення.

У 6 місяців з моменту його відставки він не витрачав занадто багато часу з домашньою компанією. В даний час є багато питань, в тому числі команди Clippers баскетболу, яку він придбав за $ 2 млрд, громадська діяльність, навчання та самоосвіта.

Колишній генеральний директор висловив впевненість, що новий менеджмент добре справляється з переходом до нової бізнес-моделі мобільних і хмарних сервісів. "У мене є більше Microsoft, ніж будь-який", - пише Steve Ballmer, "і я люблю їх поєднання заробітку, інвестиційного значення та дивідендів." Я хочу тримати свій пакет найближчим часом. й

«Дякую мені впевненість [в новому управлінні Microsoft] і мої нові обов’язки в інших сферах, я думаю, що це буде неприйнятним для продовження на борту і краще залишити», - сказав він. Осінь обіцяє бути дуже напруженим, з викладанням університету і початком сезону НБА, тому мій відступ від ради, як режисер приймається негайно.

Сася Наделла вже відповідав лист колишнього колеги, подякував йому за підтримку і за 34 роки роботи в компанії. Він побажав Steve Ballmer того ж мужність і пристрасть, що він показав на Microsoft і успіх у всьому він зробив.

Джерело: habrahabr.ru/post/233995/