1248
Тетяна Пельтзер
Аудиторія привітала її з сміхом, а потім кричав. Незважаючи на те, що це завжди гротеск, в ній не було відмов від помилковості.
Тетяна Пельцзер відіграла свої перші ролі дитини. З дня народження її життя наповнений театром. Таня народилася в родині чудового актора і режисера, Русифікованого німецького Івана Романовича Пулцера. До революції він зробив кілька фільмів. А потім він відіграв багато в кінотеатрі: «Ведмедик», «Велике життя»...
Він був першим і тільки викладачем. У віці дев'яти років дівчина відіграла роль Авдії в грі «Кам Комінг». І за роботу в наступному виробництві - "Незрівнянний гнізд" - вперше отримав плату. Коли в 1914 році, у віці десять років, в приватному ентрепрісі в Катеринославлі в виставі Анна Каренана, вона відіграла Сергія Каренана, деякі дамаки вийшли з залу без почуттів. Так серцефальт був сценою протоки Анни до сина, і так Таня прийшла до її ролі.
Вона сказала: "Я не пам'ятаю, але коли замкнена завіса, мій батько, який був хорошим актором, сказав, що я хотів би грати набагато краще, якщо я менше радості". Мій батько був строгий критик, до якого Пельццер завжди слухав.
Після революції працювала в Мобільному театрі політичної адміністрації. Тоді були Нахічевани, Єск та інші міста.
І в кінці 20-х років Тетяна Іванівна впала в любов. Німецький комуністичний і філософ Ханс Теймер прийшов до Москви, щоб навчатися в Комінтернській школі. Займали в 1927 році і переїхали до Німеччини через три роки. Тетяни зуміли отримати роботу в якості друкарської місії
Але сцена шукала її. Відомий режисер Ервін Піскатор, який відкрив свій третій театр у Берліні, запропонував свою роль у виставі «Inga» на основі гри Глібова.
(Романія)
Все здавалося б, Любов і робота. Але Peltzer got bored ... Після того, як живемо разом чотири роки, пара відокремлюється. Вони підтримують теплі стосунки по всьому світу. Зустрілися з чоловіком, але протягом багатьох років він і Пілцер. А коли син Теймер прийшов до вивчення в Москві, акторка з радістю приймала його в домашніх умовах.
Тетяни Івановни не одружилися знову, хоча романи, звичайно, трапляються. «Я дуже рада, що я не хочу думати про чоловіків з точки зору їх основного призначення». Але я все одно хочу, щоб вони дуже багато, як партнери і товари. й
Повернувшись до Радянського Союзу, вона зламала з минулим - знову взяла ім'я батька. Я не ламав стадію. На Театрі МГСП (поточний театр Моссовету), Пелтзер був включений в допоміжний персонал, що цитує відсутність театральної освіти. У 1934 р. він був звільнений за «непокоєність». й
Актор знову мав торкнутися пальцями на ключах. Вона отримала роботу в якості друкарської машини. Ліхачева, де вже працював головним дизайнером братом Олександром. Але у 1936 р. він залишив свій пост «відходу Москви». Що було пояснено в папірах ... У той час було багато таких «виходів».
Після того, як Татьяна Іванівна також довелося залишити рослину. Я пішов до Ярослава, до російського драматичного театру імені Волкова. Через два роки Пельцатор повернувся до Москви і знову працював два роки в театрі MSSPS. І один день дізнався про відкриття мініатюрного театру. Компанія чудово підібрала - Rina Zelena, Марія Міронова, Олександр Менакер. У театрі мініатюр працювала сім років. Менеджер, молочниця, банан - в цих образах актриса вступила з задоволенням.
А потім фільм потрапив до неї. Пулцер дебютував з невеликою роллю в комедії Весілля (1943), потім був фільм «Шефендс Батьківщина». І перша велика роль – Плаксина у військовій мелодрами «Ординарні народи» – Тетяна Іванівна відігравала в 1945 році. Але фільм застрягнув на полиці на 11 років.
Національний полум’я прийшов до Тетяни Івановни з її переходу до московського театру Сапіра. Роль Лукери Похлебкіна у виставі «Ведення з доврою», як кажуть вони, знак. У 1953 році на екранах була знята гра. Фільм був приголомшливим успіхом, і Тетяна Пілцер нарешті прийшла до національної популярності. За цей час вона була 49 років.
Тоді з'явиться комоди Івана Перепелиці та Солдата Івана Бровкіна. Після релізу «Бровкін» Пілцер відразу ж викопаний «мама російського солдата» і присуджено звання заслуженого художника. Тоді прийшов «Іван Бровкін на незайманій землі». Вона, хто ніколи не мав дітей, часто мав би грати мати і бабуся. Як вона відіграла в фільмах «Тигер Тамер», «Звідси на часі», «Фрост», «Відер Фіф Б», «Ви ніколи не мріяли», «Кварантин»!
Татьяна Іванівна діти вірили. У театрі сатиру акторка на тривалий час відіграла Фракден Бок у виставі «Кід і Карлсон». Вона сказала, що її тунець ніколи не зданий злом.
Пельцатор був дуже важкою людиною. Вона вразила колегами і режисерами. На зустрічі фортепіано Борис Новиков у зв’язку з його пристрастю до алкоголю. Пельцатор розумно вставив "хі 5 ст." «І ви, Тетяна Івановна, ніхто не любить, крім людей!» – приурочена акторка.
Коли весь театр пішов на цивільні оборони, вона дивилася залізно. А до коментаря про evading class, вона відповів, "Мі-і-лея, я знаю, що робити потім." Я був через три війни.
Робота з нею непросто. Перш ніж розпочати гру, Peltzer запропонувала дівчатам-підготовкою та артистам макіяжу. І навіть закохавшись в одному з своїх партнерів, можна в будь-який час розповісти йому суворі слова.
У середині 60-х років Плючек запросив юного режисера Марка Захарова до театру. Пулцер відразу ж розповів агресивно до Захарову, «Дуже, що це!» Коли людина нічого не знає, він відразу сходить в напрямок. Проте, перша перформанс Захарова, прибуткове місце, змінила свою думку про молодого режисера.
В епоху Захарову в театрі стала епоха свого свята. В кінці 60-х - на початку 70-х років вона відіграла великі ролі - Праскковея в "старій покоївці", Марцелін в "День Матері", або шлюб Фігаро", материнська карага, пані Бок. А клімакс – роль Тітка Тоні у виробництві Марка Захарова та Олександра Ширвіндта «Авек і Сінг!». У 1972 році Пулцер отримав звання народного артиста СРСР.
З вильотом Захаров у Ленкомі в повітрі, що змінилося. Починав кварелі між пелцером і Плуцеком. І вже в 1977 році зробив ризикований рух - перейшов на Ленком. Це 73 років!
У Lencom Peltzer відіграли трохи: роль старої жінки Fedorovna у виставі Людмила Петрушевська «Три дівчата в синьому», роль Клари Зеткін і Надія Крупська. Ні, не все в її житті був гладким. Він назвав себе «старою жінкою». Актриса любила отрутувати соковиті жарти - її пам'ять на них була відмінною. Тим не менш, вона в цілому мала особливу можливість запам'ятати деталі, помітити штрихи.
На 75, граючи стару жінку, стрибала з паркану і танцювала на дах. Вона спрей на рекомендаціях лікарів, копчених і відвертих найсильнішої кави. Пилцер ніколи не прогулявся повільно, тільки працює! І в своєму виступі постійно ковзали легкою матір'ю.
Але хвороба все ще переповнена Тетяна Іванівна. В останні кілька років життя вона почала втратити пам'ять. І якось потрапив до районної психіатричної лікарні. Помилково хворий сильно збитий Peltzer. Після цього завдяки зусиллям співробітників Ленком вдалося перенести в хорошу клініку.
Після лікування повертається на стадію. Спеціально для Пулцера Марка Захарова вирішив заступати до меморіальної молитви. Роль старої єврейської жінки Берта запропонував лише кілька ліній. Актриса від того, що час не переїхала і не міг пам'ятати текст, постійно плутаючи слова. Олександр Абдулов, який відіграв сина героїні, обережно приніс Peltzer на стадію. В очах аудиторії...
249174
У 1992 році Тетяна Іванівна знову пішла до лікарні, де вона впала і зламала шию стегна. Вона загинула, коли вона була 88 років. Пільцер похований на Новодівичому кладовищі.
Дві друзі, два великі жінки ...