Десять класів на лобі

І це правда, що за десять років навчання в школі Володія отримала тільки один підрозділ.
література. Не прочитавши роман «Як загартовано сталь»

І тут є залізниця долі: лише через кілька років, роль Павки Корчагіна приніс світову популярність, звання та десятки нагород на кінофестивалях, з цим фільмом він подорожував по всьому світу.

Старінг в «Меттінг Місце», Володя отримала більше Висоцький під час знімального дня, через цей час він вже став заслуженим артистом України, тоді як Висоцький не був титулом.

Так що ставка в літературі виявилася талісманом. Я лука до любові російської мови. У цьому сенсі Конкін є відчужливим для мене, він дивно зумів зберегти прозорість російської мови, ви можете слухати його протягом годин - він має ідеальний, чистий, якийсь тургенев стиль презентації.

, Україна

Ми народилися в одному році і в той же місяць, тому є щось спільного. Деякі непереносимість сірості і вегетативності, небажання ставити конвенції, навіть до розпаду себе. Водія змінив 11 театрів під час свого життя - він пішов, коли він став нудним, і зробив право!

Хоча на природі він є дуже вірною людиною - він жив з Алушкою протягом 40 років, до тих пір, поки що в казці смерть не відокремила їх.

Це в моєму домі, у листопаді 2009 року, на множині програми, присвяченої 30-річчю випуску «Метальні місця». Одне з останніх фото Алли Конкіна, через чотири місяці вона пішла.

Сьогодні день народження Володи, привітайте його. Він дуже хороший, і для мене він не тільки старий друг, але і добрий діяч традицій не тільки літературний, але і людина.
Станіслав Садаль

-img9---

Категории

Смотрите также

Новое и интересное