Вовки живуть на території мисливського господарства ТОВ Оберно, який знаходиться в Миколаївському районі Вітебської області. Попереджувачі (дві чоловіки і жінки) вперше вводять потомство.
Дочка Олега, десять років Аліна, лікує вовки, як домашні тварини, і вони відповіли на феєрію і навіть дозволяють дівчатам їздити на себе. Коли Аліна вихованець вовк, він ніколи не кусає її, але досить намагається лизати в обличчя, повністю обманивши господиню, так як на замовлення вовк пакет з його строгою ієрархією. Важко вірити, дивлячись на ці фотографії, що ми говоримо про химерні престоли.
Габаритний зображення
Elena Selekh коментує, що чоловік Олег чудово володіє звуковим пристроєм, призначеним для обговорення вовків. Він називається "ваба", з білоруського слова "ваги", і використовується для люри вов.
Перші вовки з'явилися більше 10 років тому. Я не лежав і коли я прийшов до них, я кинув, як вовк перед годуванням їх. Кюнінг. Хтось збивається собакам, хтось дрочить на ріг, і я зробив вовк звуки. По-перше, вовки були більш вільні для прогулянок, могли б запустити заєць в ліс або в іншому місці. Я походжу в каву і повернуся назад. Відреаговано до того, що звук, як команда "го дому". Це було так приємно, щоб мати їх назад. Це задоволення. Навіть дикі вовки приходять до цього звуку. За останні 5 років все змінилося. На фермі слідують доріжку утримання тварин, тепер є багато людей.
Вже багато хто говорять і навіть дебатів про те, чи породжуються вовки. Наприкінці травня 4 вовківські кулі народжувалися. Олег розповів свою версію оповідання: Дві половинки - сім'я, а три - пакет. Симпатії вовка були на боці вболівальника. І лідер не давав конкуренту вовку. Під час вовк-вечірки вони дивляться незвичайно. Лідер таких публіок біля вовк... Побачити його після неї. Протягом декількох років нічого не працював, і в цьому, очевидно, досягається. Вовк зданий і вовк народився.
Габаритний зображення
Олег зазначив, що цей рік був зазвичай плідним для вовків - багато з них з'явилися в дикій природі, з'їжджають і сім'ї предаторів, які заважають людьми.
«Я покажу вам зараз трюк», - сказав Олег доповідачі та почав годувати половинки через мережу своїми руками. Вовки клацання своїх вболівальників приймали їжу. «Як підхитати тварину. Навіть якщо руки в крові, нічого зайвого буде ловити, - сказав мисливець.
Олена Селех розповідає про вовк:
Аліна може зловити її трохи. Я кладаю леш з карбіном в кишенях, і вона йде, карбін кріпиться, мотузка обертається навколо дерева. Вовк не може залишити, а потім приїхати. Коли я підійшов її, Аліна не могла тримати її. Ось чому я захопив дерево. Вовки, як правило, менш довіряють, і це абсолютно безконтактно, дружина мисливця поділилася своїми спостереженнями. Чоловіки, після того, як знайти свої відносини, мирно жити.
«Це було цікаво дивитися любовний трикутник. Вовк вибрав один, а інший виграв між ними. Вона переходить до свого улюбленого (це ромбіка), і його другу міркувань. А потім обраний один раз - і на спині, вони кажуть, що я, я нічого нічого. Гості зможуть повечеряти в Sherik's і повечеряти в Sherik. Він підійшов до мене, як ніхто не був. Його емоції керуються. Що сталося в вовк був вовк. Через кілька хвилин він прийшов до мене з різною емоцією, Олена згадувала.
Відповідаючи питання журналіста, що люди можуть дізнатися від полотен, Олена підкреслив, що вони дуже лояльні. «У мене є лояльність гена. Які люди забувають, вони пам'ятають все своє життя. Це не наш перший досвід з вовками. Після того, як вовк виріс в корпусі з подобами на нашому об'єкті. Сибірська Лайка, найбільший з мисливських собак, малий у порівнянні. Серед 4 вподобань був лідер. Як він підійшов, вовк ліва їжа і ходив. Як мінімум для фізичного стану, він може розірвати цю собаку окремо. Тоді цей вовк був переданий в іварію Національного парку Браслава, і жив там близько 10 років. Весь цей час він був виготовлений тим же людиною, але коли потрібно було отримати щеплення крабів, вони називають мене. Наша сім'я вовк запам'яталася, і абсолютно довіряв мене: ін'єкції під людом абсолютно спокійно, - сказав Олена.
Екскурсії подаються практично без перерви. «У Мирському районі це традиція принести весілля до вовків. Тут вся весілля підкреслюється, Олег виводить вовк, а весільні фото зроблені з ним. Багато іноземців - Німці, французи, сведи. По дорозі з'явилися 20 Сведес, група обмінних дітей приїхали до Білорусі, Олена продовжила.
Коли запитали, чи відповіла муфта на повну місяць Аліна. «У нас була класна поїздка. Ми скидаємо тут і вовки, сколите. Мама заспокоїла їх." Олена додана до цієї історії з деталями: «Земля на ніч вони почали виходити. Я відкрию вікно і скажеш: «У вас є наука, діти хочуть спати?» Може бути спокійним! Всі Слабкий вітер і ніколи не починати. Аліна додала, що вона любить вовк: «Коло». Дійсно, Я не чув від вас в той час. Це зазвичай буває ввечері.
Олена розповіла про особливу визначну пам'ятку, яка здатна влаштувати для туристів і туристів свого чоловіка: «Ойдесь на пагорбі ввечері, і Олег «вабу» дає, і вовки відповіли йому, десь дуже близько». Люди готові повернути назад. й
Після небесної розмови в корпусі, було прийнято рішення принести вовки, щоб купити. У тридцятому тепло- і вовки хочуть освіжити. На шляху до водойми один з сірих поїхав його улюблена Аліна.
р.
Джерело: www.belta.by