Від Болгарії до Росії

20:35 час. Мій автомобіль (не мій квиток, звичайно). Прямий рейс Софія в Санкт-Петербург. Плетемо до Санкт-Петербурга через Відень, Рим, Париж або Мюнхен дешевше, ніж через Москва (близько 15%).

Десь е EU ... :

22:00. Відень, Росіянки в аеропорту можна побачити здалеку (Я не покажу) Я не знаю, чому вони тільки купують спирт. Самі росіяни дивляться на мене дивно, явно не люблять їх. Він в'язав з паспортом Росії, щоб не випустити візу, страхування і так далі. Митники у Відні, здійснюючи свій російський паспорт, розгонулися, розмови, сміхання, затримання. В одній точці я втомився і продемонстрував свою персональну картку, яка була болгарською і громадянином ЄС. Посмішки зникли без сумніву.

04:00. У домашніх умовах сльози йдуть самі. За останні три роки я завжди приїжджає до Санкт-Петербурга до різних терміналів – Пуловово 1 (флілінг по Москві), Пулоково 2 і тепер тільки Пулоково. Новий аеропорт, але навіть якщо вони закривають очі, я можу розповісти про запах, який я в Росії. Все нове, але є вже зруйнована карта, є брудна, азіатка миє туалет, кава на 4 ранку витрати 90 рублів ... добре, ви даєте, і кава як “солодкий від чорних кул”, тільки колір аналогічний. Я купив SIM-карту, я не вірю, що якщо хтось мені дзвонив, то я також витрачаю 2.50 за хвилину, але набагато дешевше, ніж викликати в роумінгу.

06:00. Санкт-Петербург. Я приймаю автобус до міста.

07:00 час Метро.

09:00. Станція Ладога. Я купую квиток на Апатиту, формальний поїзд з Москви в Мурманськ, ціна 3100 рублів (66 євро) за 1200 кілометрів. Побачити дорогі.

Люди продають рибу, чорницю, пиво, морозиво на залізничних станціях, так само, як вони зробили 20 років тому.

Яка гра Mafia, кожен грає на поїзді. Я не мав часу спати, снився тільки Мафіосі, лікарі і цивільні особи.

Через день, на рано вранці я прибув. Закуска Чемпіона, 7 днів прямо. Він повернувся зайвою вагою. Час для лазні.

У саду з бабусями. Дідусь 88 років, ветеран війни. ЗАМОВИТИ

Габаритний зображення

Мій улюблений напій. Трохи про ціни. У 2013 році 1 л рівний до 20 рублів, в Зтомі на 24 рублів.
Пиво в Росії в два рази дорожче, алкоголь 3 рази, бензин і дизель майже вдвічі дешевше, пропан бутан і метан як паливо ви не маєте (тобто я не бачив інакше я знаю, що десь десь).
Газолайн А95 в Болгарії майже 2,60лв х 24 рублів = 62.4 рублів.
Виявляється, що паливо в два рази дешевше і транспорт коштує вдвічі дорожче. Цигарки в два рази дешевше, м'ясо, сир, ковбаски, ковбаски, овочі, фрукти та журнали є більш дорогими, рибними та книжками дешевше, не існує різниці в ціні одягу.
Середня заробітна плата в Болгарії становить 830 лева (440 євро), в столиці 1100 (550 євро). У сфері ІТ-технологій або фінансів двічі більше.
Пансіонат 300лв (155 євро).
Залишити коментар 20 календарних днів.

Апатит.

Кіровськ

Кавові стелі в Апатиті.

Кіровськ

р.

Всі хороші речі приходять до кінця. Я повернувся. Кем.

р.

Волховстрой.

Р

Порожня Обама ...
Санкт-Петербург. 28.07. - один день після свята ВМС.

456289

Петровський стадіон.

У Болгарії є казка «російські карлики, найбільший карликовий в світі»... відразу пам'ятав, коли він бачив лімузин :

р.

Характер на метро.
Здається, що з 10 осіб, 3 або 4 є іноземцями, а потім є Узбеки, казахи та ін.

Музей метро, на останню станцію пурпурної лінії (Я не пам'ятаю назву станції).

Петро і Павло Фортеця

Повернутися до Болгарії. Я не хочу, але...
Я не можу сказати вам все.
Дякуємо всім за гостинність.
Це ще один світ, не інша влада, а курка не є птахом.

Моя музинка Сергій і Кирило, спасибі.