Життєва тема або батьківське "секрети"

Мені 7 місяців вагітна. У мене є 3 сини. Середина дуже цікава зараз в філософських питаннях істоти і це діалог, що сталося сьогодні. . й (Савва 6 років):
- Мама, у вас є людина в животі? - Здивований, просить Савви.
Так, мій син, зважування і сидячи на дивані, я кажу.
Мама, чому тато наш тато, бо ми його діти?
до Так, звичайно, Савв, бо ви наші діти і тато - відчуваєте тепло розмови, кажу.
Як стати нашим батьком?
Мама і тато люблять один одного дуже багато, а потім Леша з'явився в її животі, потім ви, потім Ванечка і зараз, Тимурік.
Мама, як зробив Тимур у своєму животі? Машка (дівчина дитячого садка) сказала, що тато і мама роблять щось для цього.
Мій батько і я люблю один одного дуже багато, ми піклуємось про один одного, ми допоможемо один одному — зазвичай пропускаємо тему, я кажу.
до Ні, мама, вона сказала, що ви секретуєте вночі!

І я знаю, що ти робимо! Маша розповіла мені все, і її мама розповіла її. Уявіть собі! – ковтання слів з хвилюванням, мій син практично не порушує до мене.
— (прочитана сироватка матері Маша заздалегідь, яка розповідає 6-річні діти непотрібної інформації, докладаю зусиль, щоб запитати) і... що?
- Ви пишете лист на сторик! і сторк потім приносить дітям і кладе їх в кицькако!
Я видихаю (хоча я скажу ці речі про стерки і капусти, але краще, ніж правда) і починайте посміхатися. Я зателефоную чоловіка, Я сказала йому сміятися, і він каже мені:
- Марус, Я цей сторк, який кладе ваші діти в кицька, я відчувати вашу маку, якщо що-небудь.)
Всі розмови та смішні діти.

浜у 涓 蹇