Кошик

Нещодавно я бачив пост на YAP неймовірної довжини близько 3D макетів московських змін. Я вирішив зробити аналог, але з реальними фотографіями вже готово. Москва виглядає дуже красиво з неба.

Так, переобмін з Дмитровського шосе. 16 червня Собианін та його заступник Хуснюллін відкрив трафік на лівому виїзді з автомагістралі при переході в центр на внутрішній стороні московського рингового шляху.

Це подих.

773,50046

І з цієї точки зору.

Габаритний зображення

До речі, ви можете побачити, що будинки не будуються в нерозумному порядку, оскільки багато людей думають, але зробити своєрідну архітектурну композицію.

Це взаємозаміна з Можейським шосе. 23 липня відкрився трафік на конгресі та перевалі.

Тепер, як розповів у інтерв’ю з московським заступником мера Марат Хуснюліном, вартість транспортного будівництва становить 70% цільової інвестиційної програми міста, адже дороги використовуються 12 млн. жителів столиці плюс 2 млн. відвідувачів щодня.

До речі, тут ви не зможете відразу зрозуміти на якій боці московського Кільце-дорожнього Москви, а на якій - Московська область. Місто довгий прокидається в область.

Розведення.

У поле...

Інтермін з автомагістралі Боровського (Мічуринська зміна).

709383р.

Дорога крута, але не вистачає зеленого.

З’їзди вже відкриті - вагони йдуть.

Це особливо гарна картина.

І ось міні Ейфелева вежа.

Це взаємозаміна з Volgograd Prospekt. Рух почнеться наприкінці літа.

І навколо лісу... Добре дихає.

Дерева.

р.

Більше дерев.

Коли я дивлюся на ці фотографії, я пишаюся людською расою. Для забігу, який не робить війни, не породжує жорстокість, але створює і створює. З огляду на те, що ті ж почуття відчували недосвідчена хай-тек Ільф і Петров, коли в 30-х роках вони були в Америці і побачили найбільший в світі міст Bay Bridge (більше ніж 13,5 км), кинув над Сан-Франциско Бей.

Додано до [mergetime]1407943573[/mergetime]
Я зробив. Обговорення зараз.