Кращий подарунок в світі

Батьки проводять рік, даючи сина кращий подарунок у світі

Дружини трирічного хлопчика Працювали таємно на рік, щоб подарувати дитині незабутній подарунок. Їхні зусилля принесли блискучий результат: хлопець був захоплений, і інтернет-користувачі називають їх створенням найкращого подарунка в світі.
Коли Сара Гоєр і її чоловік відкрив занедбаний шафу у дворічній кімнаті сина, вони вирішили перетворити його в секретний притулок. Протягом декількох років вони приховали невелику кімнату під дахом, чекаючи на правий момент - четвертий день сина - розповісти йому про своє існування.
8 фото через fedpost. Увійти

«Ми купили будинок, не знаючи, що було маленьке приміщення для зберігання», – говорить Сара. «Це було пізніше, що ми знайшли 7 по 12 футів (2 до 3,5 метрів) трикутний номер, утворений даховим схилом з дверима близько 2 до 4 футів (0.6 до 1.2 метрів). й

Спочатку номер не був найкращим місцем для дитини: в «секретарному приміщенні» був старий лінолеум, розтріскуються дерев'яні панелі і виступаючи утеплювач.

"Приміром, такий номер був непристойним для дітей", Так ми вирішили, що це потрібно повністю трансформувати, і тільки потім показати його нашому сина. Ми переїжджаємо до дверей, щоб він не знайшов себе, а після третього дня народження ми почали готувати подарунок для нього наступного дня народження.

Пара, що бере участь в ремонті знайомого підрядника Стіва, пояснюючи, що вони повинні працювати тільки тоді, коли хлопчик буде в дитинстві.

доб. 114

Перше, що Стів замінив старий лінолеум і панно з новим гіпсокартоном і ламінатом. Я переглянув стіни, і використовував темний відтінок фарби, ніж в кімнаті сина.

Після Стіва і чоловіка жінки встановили лампу в приміщенні, вона почала облаштувати будинок з меблями.

«Я влаштував стіл і два стільці, щоб мій син мав місце бути творчим, фарбувати або будувати ручної роботи. Основним акцентом стала карта світу, яка прикрашена однією з стін. Я також купив коробку, тому що багато моїх друзів використовують його. Тоді я додав килимок, ковдру і подушку, і я мав велику площу для відпочинку і читання. Шукаю номер, я зрозумів, що вдалося реалізувати план – ми дійсно зробили затишний секретний притулок, – сказав Сараг.

Створення батьків, які брали їх майже рік для створення, під керівництвом чотирирічного кульприту з захопленням.

Хлопчик не міг вірити очі, коли за звичним платтям раптом з'явилася невелика дверцята, що веде до таємного приміщення.

«Що це?» І тоді, коли він усвідомив, що він мав власний притулок, він стрибав на місці і розтушився, «Це неймовірно круто!» Дякую, Мама і тато! Тепер він любить грати в кожну ніч в скарбному залі і дивиться на приїзд батька, який прочитає його проживо.

Вони були оцінені не тільки дитиною, але й користувачами інтернету, які називають секретним приміщенням найкращим подарунком у світі.