507
Вам потрібен друг.
Зняти квартиру з подругою. Майже одружений, працюючи за фірмою. Вона заробляє вище середнього, але як завжди, вона не має достатньо грошей. Харчування, одяг, оплата послуг і квартири. Більшість грошей йде на одяг і подарунки для вашої дівчини. Але він не розгублений. Збережені гроші. З його збереженням він купував себе вихованцем. Цей люмп щастя, собака породи є німецьким вівчарним собакою.
Звичайно, мій друг не затвердив цього. На її думку, це безшумне придбання. Не має сенсу. Я повинен врятувати машину, вона думала.
- Ну, чому ти отримуєш собаку?
до Про це
до Що ти говорить? Ви сказали, що батьки не дадуть вам собаку.
Ось чому я отримав цуценя. Наповнення моєї старої мрії.
Ви не можете вибрати для двох.
Я можу. Я можу надати нам всю нас.
- Я не схожий на це. Він повинен бути федом і доглядати за автомобілем.
- Я вже подбала про нього. Коли я на роботі, він буде на сусіді. Він любить собаки, я вже говорив йому.
Чому ви так багато проблем?
- Мені потрібен друг.
через vk.com
1 999 р.
Звичайно, мій друг не затвердив цього. На її думку, це безшумне придбання. Не має сенсу. Я повинен врятувати машину, вона думала.
- Ну, чому ти отримуєш собаку?
до Про це
до Що ти говорить? Ви сказали, що батьки не дадуть вам собаку.
Ось чому я отримав цуценя. Наповнення моєї старої мрії.
Ви не можете вибрати для двох.
Я можу. Я можу надати нам всю нас.
- Я не схожий на це. Він повинен бути федом і доглядати за автомобілем.
- Я вже подбала про нього. Коли я на роботі, він буде на сусіді. Він любить собаки, я вже говорив йому.
Чому ви так багато проблем?
- Мені потрібен друг.
через vk.com
1 999 р.
РџРμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμллРμР»РμР»РμР»РμллРμллРμллРμР»РμллллРμРμлллллллллллллллРNo
Побудова засмаги на дачній ділянці.