РџРμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμллРμР»РμР»РμР»РμллРμллРμллРμР»РμллллРμРμлллллллллллллллРNo

Адміністрація установи, де я працюю, відповідає побажанням персоналу, з точки зору надання відпочинку влітку. У зв’язку з тим, що у зв’язку з цим тимчасово поповнюється некваліфікованою силою у осіб випускників шкіл, які вже вступили в університети. Ну і ті, хто вже вступив і готові заробити трохи додатково до початку студентів. Як правило, це достатньо закрити літню нестачу офіціантів для основних залів установи, а також сезонну терасу або так звану пілот.

Ну, то! Дві дівчини тут. Вони нормальні. Помірно ступити, помірно амбітний, помірно відлякуваний невизначеністю майбутнього. Ну, ох, як, нормально. І на обличчі, і на зовнішній вигляд, і все. Наші адміністратори та досвідчені офіцери, маленькі «трені» дівчата «азамська наука» і допускаються до роботи людей. Наші дівчата працювали до першого Paycheck, і як часто буває, десь вішали. Вони не прийшли до роботи, і, як звичайно, в таких випадках, раптом припинили відповіді на дзвінки. Тексти пісень, а це означає: Вони думають, що це їх якось. Роз'яснення зазвичай однакові. І тут!
Учора, заміна менеджера ресторану приходить до мене і показує мені текстове повідомлення від одного з дівчаток.
Я вирізати номер телефону і залишити імена.
Я! Я не скажу, що дівчата вступили до Академії державного управління! Це квіти.
У п'ять років ягідки дозрівають і підкорять стан.