593
П'єр Річард святкує ювілей
П'єр Річард Маврик Чарльз Леопольд Дефет народився 16 серпня 1934 року в родині текстильного промисловця. Він піднявся своїм дідом, нащадком давньої аристократичної родини. По досягненні дорослого, П'єр пішов до Парижа, щоб ввести драматичні курси, які проти діда, і це послужила приводом для розбиття своєї сім'ї. Молода людина зуміла вступити до відомих драматичних курсів Карла Дульліна, пізніше він пройшов стажування з Жаном Вілар.
Сьогодні важко вірити, що в молоді П'єр Річард був не дуже щасливим у своїй акторській кар'єрі: переважно він отримав підтримку ролей. На сцені кав’ярних театрів, звичайного кабарету та музичних залів. Також його кар’єра в фільмі не розвивалася надовго. Перший зовнішній вигляд Річарда на екрані відбувся в 1958 році в кінофільмі «Коханці Монпарнассе» за участю легендарного Джерарда Філіпа і Аноука Еме. Тоді він отримав таку невелику роль, що ім'я Ричарда не була навіть вказана в кредитах.
Першу серйозну роль у плівці йому довелося почекати ще десять років: в 1967 році Річард запросив режисера Yves Robert стріляти в плівку «Луцький Олександр». Після того, як цей фільм про нього знизився. Він був Роберт, який спрямований на культову комедію Tall Білявка в Black Shoe, комедія, яка відігравала основну роль в цьому фільмі, кидає підйом своєї кар'єри. Серія ексцентричних комодій, в яких актор зірвав в майбутньому - "Той", "Умбрелла ін'єкція", "Удлак" - приніс йому світову популярність.
-img6---
Майже половина століття після першого зовнішнього вигляду на екрані і незважаючи на свій вік, П'єр Річард все ще сповнений енергетичних і креативних планів. Він постійно шукає ідеї для своїх виступів, грає в нових фільмах: минула зима у Франції вийшла картина з його участю «Папер душі», а в червні актор відігравав з великим успіхом на сцені відомого Парижа «Олімпія».
Коли запитують, що секрет його вакантності та творчої довголіття, П'єр Річард відповідей: Чим менше я думаю про мої роки, тим краще я відчуваю. Якщо я нагадав собі кожен день, що я був близько, щоб повернути 80, я, ймовірно, не маю сил, щоб вийти з ліжка. Необхідно постійно підтримувати інтерес у світі, відкрити нові джерела натхнення і дозволити життя здивувати себе. Це, мабуть, найцінніші поради я можу дати молодим людям сьогодні. й
У актора є два сини, народжені від першого шлюбу, як музиканти. Після занурення своєї першої дружини, балерина на Великому опері в Парижі, П'єр Richa одружився три рази. В даний час його супутник є колишньою бразильською топ-модель Sala Lacerda, яка молодша, ніж Richard на 30 років.
-img7---
Джерело: www.vesti.ru