Суперсон.

Які каюти легендарних суперсонників? Як виглядають ці пасажирські літаки? Санітарі? Яка різниця між Concord і Tu-144? У цьому записі я не буду говорити про паризькі катастрофи 1973 і 2000 року, я не буду говорити про складну долю надзвукової авіації, я просто покажу, що радянський надлінер Ту-144 і франко-британський конкорде виглядав як зсередини і порівняти деякі цікаві факти. Крім того, я покажу деякі фотографії з музейного комплексу Zinsheim, які будують ці легендарні лайнери. Ласкаво просимо на борту!

Зареєструватися

Перший рейс Ту-144 відбувся в останній день 1968 року, перший рейс Конкорде на початку березня 1969 року. У 1978 році останній рейс Ту-144 (пасажирне перевезення), у 2001 році - останній рейс Конкорде. Так, Ту-144 був першим надзвуковим пасажирським літаком, піднявшись в повітря, Конкорд - останній.

...

Швидкість зрізу Ту-144 була 2300 км / год, Concorde - 2150 км / год. Перельоти на швидкості майже в два рази на частоту звуку допускаються до «звороту». Конкорд пасажири, які вилітають з Лондона в 9 ранку, летять до Нью-Йорка в 7am.

16 Ту-144 та 20 Конкордів були виготовлені

Максимальний діапазон Конкорде набагато перевищував однакові характеристики Ту-144.

Ту-144 був більшим, ніж його європейський конкурент. У деяких версіях Ту-144 може літати понад 150 пасажирів на рейс. У Конкорді зазвичай є тільки 100.

У салоні Конкорде.

Ту-144 кабіна.

Санузел Конкорде.

Санузел Ту-144.

Каюта Конкорд.

93657772 переглядів

...

Ту-144 кабіна.

677238

...

р.

Плани легенди!

р.

...

р.

...

Інші фото з музейного комплексу Sinsheim на півдні Німеччини. 30 тис. кв. м, 3 тис. експонатів!

На ракетному автомобілі "Блакитна полум'я" (англійська "Блакитна полум'я") Американський Гаррі Габеліч в 1970 році вперше перехопивши обмеження швидкості 1000-кілометра. Середня швидкість була 1014 км / год.

DeLorean є DeLorean DMC-12 час машини. Виготовлений на початку 80-х років, сьогодні є єдиний майстер-клас, де реставрація і відтворення цього автомобіля. Реальна вартість: від 30 до 50 тис. дол.

Т-34. Кінець.

р.