ІТ-хопери: електричний велосипед, дерев'яний будинок та тибетський звукопідбір

Він вже серпень літо біля кінця. Натюрморт в середині свята. Хтось йде на море, хтось йде на країну, і хтось задоволений прогулянками в місті. Тим не менш, будь-який вид відпустки ви віддаєте перевагу, одне - ви не можете жити тільки роботою, завжди повинні мати деякі захоплення, пристрасть, не пов'язані з основною діяльністю. Звичайно, якщо ваша пристрасть не завдає шкоди нікому і нікому, то вона має право існувати. І якщо це добре, це чудово. І ми вирішили запитати, що наші ІТ-спеціалісти роблять у вільний час, що вони мають. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Руська група проводить літо.

Наприклад, Сергій Трошин (the_wr) є старшим програмістом команди Allods Team, який робить електричні велосипеди.

"Я люблю хай-тек, унікальність, реальна побутова зручність і придатливість електронів. Складність полягає в тому, щоб відновити файл і перетворювати непаративний набір дивних деталей в робочий і не розпадаючи після годинного пристрою. й

Як приклад, він показав фотографії проекту останнього року (нині замінено на нову версію).

Це літієві банки, 3.2 V, 10Ah кожен.

р.

Схема - 24 пар літію "куки", підключених в серії до батареї 92 В, 20 Ач.

Процес складання:

Велосипед приводиться в рух колесом:

Система контролюється спеціальним контролером. Вело розвинена максимальна швидкість 75 км / год, а до 50 км / год прискорюється близько 7 секунд (нова версія - 5 секунд). Діапазон був 60-120 км, в залежності від режиму швидкості.

Не просто люди, які помітили це:

Володимир Рудник (dreadatour) – керівник команди розвитку пошти. Руський календар – навпаки, в його запасному часі він займає ламку від високих технологій. У два тижні вони будували міні-хаус з сином.

«Я хотів би те, що в ці два тижні не було нічого для мене, крім сім'ї, сім'ї, сина. Безцінний, щасливий час! Я любила повне очищення від комп'ютерної техніки та роботи своїми руками, до викликів, до крові: переосмислення вашої щоденної роботи. Складність – це нездатність переробити те, що вже зроблено (наприклад, комп’ютер), адже це кілька недоліків, які я збираюся уникнути в наступному варіанті будинку.

477168

Розміри будинку: 3х2 м, висота стелі 1,9 м. Пофарбований креслення в Google SketchUp:

Покупка матеріалів:

Син активно допомагає:

Не допомагає. Небезпечний.

Зібрано фундамент і каркас бази:

Каркас будинку готовий і покритий фарбою:

Покриття даху:

Павло:

Виготовлення стін:

Вид з внутрішньої сторони (стеля вирішила не робити так візуально більш просторими):

Осокорений майстер:

Оцінка та приблизні оцінки вартості будинку.

Едуард Утукін (Utukin_Eduard) – Mail.Ru Керівник проекту та технічний менеджер проекту Lady Mail. Ру - пристрасний вентилятор Непалі і Тибетської культури, виконав музику з цих країн.

«Краще, щоб сконцентрувати повністю на звукі, який ви виробляєте, коли інструмент є вашим тілом. Найважчіше, щоб знайти бажання самоперетворювати: знайти свій час, щоб сили тіла, щоб витягти унікальний звук з тривалим навчанням - це те, що більш важко, ніж багато інших речей.

У цьому відео він зліва:

Труба тибета:

Похід в Непал:

, Україна

Які ваші цікаві хобі?

Джерело: habrahabr.ru/company/mailru/blog/233225/