Проект «Вечори моєї дитини»

У Нью-Йорку фотограф Тайлер Орієк захопив свій «Вінтажний проект», як він назвав його, захоплюючу серію фотографій, що містять його дітей. Як панорами для фотографій, він вибрав спеціальні пропси, які демонструють Америку в різних епохах свого існування. Вийшла інформаційна, творча та талановита. Крім того, майстерність Тайлера як костюм і прикраса художника помітно високий.

Габаритний зображення

Travel SideShow, 1900

Музейний куратор, 1920

9489805

Великий депресії, 1930

Спостереження, 1935

МакАртур, 1940

Дуглас МакАртур (Грудень 26, 1880, Малий рок, Аркансас – 5 квітня 1964 р., Вашингтон) був американський військовий командир, власник найвищого звання – генерал армії (18 грудня 1944 р.), Поле Маршал Філіппінської армії (Вересень 24, 1936 р.), власник багатьох замовлень і медалей. Інформація з Вікіпедії

Моя дитина, Тілер Джер і Лорен, звичайно, не погані артисти. Але я знайшов дуже важливо використовувати переконливі пропси, аксесуари, щоб перевозити глядача на час, зображений на фото.

Політ на канікулах, 1940

р.

Поліцейський, 1950

Приватний детектив, 1960

Я працював над усіма найбільш вражаючими епізодами Американської історії: від розкіш 20-х років. XX століття перед грибковою культурою на роликах. Я врахував вік своїх дітей. Десь я зацікавився невинністю і повністю живим виглядом, а деякі зрілість. Я хотів втілювати чуттєву сторону фотографій тих епох.

Ролики, 1970

р.

Гімнастичний зал, 1970