1187
Проект «Вечори моєї дитини»
У Нью-Йорку фотограф Тайлер Орієк захопив свій «Вінтажний проект», як він назвав його, захоплюючу серію фотографій, що містять його дітей. Як панорами для фотографій, він вибрав спеціальні пропси, які демонструють Америку в різних епохах свого існування. Вийшла інформаційна, творча та талановита. Крім того, майстерність Тайлера як костюм і прикраса художника помітно високий.
Габаритний зображення
Travel SideShow, 1900
Музейний куратор, 1920
9489805
Великий депресії, 1930
Спостереження, 1935
МакАртур, 1940
Дуглас МакАртур (Грудень 26, 1880, Малий рок, Аркансас – 5 квітня 1964 р., Вашингтон) був американський військовий командир, власник найвищого звання – генерал армії (18 грудня 1944 р.), Поле Маршал Філіппінської армії (Вересень 24, 1936 р.), власник багатьох замовлень і медалей. Інформація з Вікіпедії
Моя дитина, Тілер Джер і Лорен, звичайно, не погані артисти. Але я знайшов дуже важливо використовувати переконливі пропси, аксесуари, щоб перевозити глядача на час, зображений на фото.
Політ на канікулах, 1940
р.
Поліцейський, 1950
Приватний детектив, 1960
Я працював над усіма найбільш вражаючими епізодами Американської історії: від розкіш 20-х років. XX століття перед грибковою культурою на роликах. Я врахував вік своїх дітей. Десь я зацікавився невинністю і повністю живим виглядом, а деякі зрілість. Я хотів втілювати чуттєву сторону фотографій тих епох.
Ролики, 1970
р.
Гімнастичний зал, 1970
Габаритний зображення
Travel SideShow, 1900
Музейний куратор, 1920
9489805
Великий депресії, 1930
Спостереження, 1935
МакАртур, 1940
Дуглас МакАртур (Грудень 26, 1880, Малий рок, Аркансас – 5 квітня 1964 р., Вашингтон) був американський військовий командир, власник найвищого звання – генерал армії (18 грудня 1944 р.), Поле Маршал Філіппінської армії (Вересень 24, 1936 р.), власник багатьох замовлень і медалей. Інформація з Вікіпедії
Моя дитина, Тілер Джер і Лорен, звичайно, не погані артисти. Але я знайшов дуже важливо використовувати переконливі пропси, аксесуари, щоб перевозити глядача на час, зображений на фото.
Політ на канікулах, 1940
р.
Поліцейський, 1950
Приватний детектив, 1960
Я працював над усіма найбільш вражаючими епізодами Американської історії: від розкіш 20-х років. XX століття перед грибковою культурою на роликах. Я врахував вік своїх дітей. Десь я зацікавився невинністю і повністю живим виглядом, а деякі зрілість. Я хотів втілювати чуттєву сторону фотографій тих епох.
Ролики, 1970
р.
Гімнастичний зал, 1970