957
Robo-restaurant відкрився в Китаї
У місті Кунсхан, Китай почав використовувати більше десятків робочих місць, щоб приготувати і принести їжу. Механічні працівники вітають клієнтів, доставлять страви на столи, обсмажують м’ясо та овочі.
Моя дочка попросила мене запрошувати робот, який може допомогти їй навколо будинку. Саме там, де все почалося, - сказав засновник ресторану Sun Yugang.
Дві роботи розташовуються біля дверей, щоб вітати клієнтів, в той час як ще 4 людинаїдних роботів носять їжу з кухні до столів відвідувачів. На кухні є ще 3 роботи, два з яких спеціалізуються на смаженні м'яса і овочів, а також третє варення вареників.
Пісня, в інтерв'ю з місцевою газетою Modern Times, заявив, що вартість одного такого робота становить 40 000 юань ($6,500), яка є щорічною зарплатою працівника людини.
«Робота розуміють 40 щоденних фраз. Вони не хворіють або просять відпочивати. Після двох годин перезаряджання вони можуть працювати протягом п'яти годин, додані Сонце.
Здійснюючи трудові витрати в Китаї заохочили виробників, щоб перетворити на автоматизацію, а в минулому році це було Китай, що перевозить Японія, щоб стати найбільшим світовим споживачем промислових роботів.
Робототехніки мають фіксовану кількість страв, які їх можна приготувати через обмеження штучного інтелекту. Список страв завантажується персоналом (особа), які також допомагають зробити посуд.
Всі клієнти в ресторані дуже зацікавлені в поході супу, рису або стяжки з томатом, приготованим шеф-кухарем.
«Мої діти дуже радіти роботів», – розповідає Іан Лімай, мати трьох.
Кожен робо-офіср переходить тільки на певні доріжки, які йдуть від кухні до столів. Якщо людина стоїть на своєму шляху, він помітно просить їх залишити, щоб продовжити свою подорож.
«Я ніколи не бачив роботи, які подають їжу», - розповідає Юань, ресторанний відвідувач.
Інформація, взята з phys.org
Переклад та стаття, підготовлена командою Telebreeze
Наша сторінка Facebook та Twitter
Джерело: habrahabr.ru/company/telebreeze/blog/233335/