Міністерство освіти України підняло заборону 2007 року на використання мобільних телефонів у школах

Указ No 920, який відноситься до скасування заборони на використання телефонів школярами 24 травня 2007 р. No 420. За даними служіння, використання смартфонів може бути корисним у навчальному процесі. Я хотів би описати мій погляд на цю тему нижче і запропонувати, що він буде обговорюватися в коментарях.

Я пам'ятаю себе під час навчання і усвідомлюю, що без смартфона на Symbian OS, я не зробив багато іспитів у суміжних суб'єктах під час навчання в вищій навчальній установі. Під час отримання відмінних сортів в математику я мав абсолютно не зацікавлений в хімії, географії та багатьох інших предметів у школі. Розвиток однакових карт Google значно підвищило знання географії кілька років тому. Випадково знайдені статті в Вікіпедії часто допомагають зрозуміти багато речей в хімії, біології та подібних наук. І це розуміння набуває в абсолютно різній формі, в якій в шкільні роки вони намагалися надати нам інформацію.

У наш час використання інформаційних технологій значно змінює підхід до викладання дітей. В той час, коли кожна дитина має пристрій в кишені, який допоможе вам знайти абсолютно будь-яку інформацію, вона охоче вимагатиме запам'ятовувати величезну кількість абсолютно безперешкодної та непотрібної інформації. Розвиваємо можливість знайти потрібну інформацію саме тоді, коли потрібно це фундамент навчання більшості суб’єктів майбутнього. У школі необхідно надати інформацію, щоб кожен студент зможе зрозуміти, що саме і в якому вигляді він повинен знайти. Тобто має бути певна підстава в голові, об'єм якої вже повинен залежати від інтересу людини в об'єкті з мінімальним баром.

Зрозуміло, що жодна Вікіпедія може замінити практичні експерименти з хімії та фізики, програє до найближчого парку в біологічних класах і розв'язках проблем в математики. Для того, щоб зробити процес навчання більш цікавим і інтерактивним.

Я пропоную обговорити можливі способи використання смартфонів у навчанні та ідеї загалом. Ви використовували смартфони для успішного проходження іспитів? Так, в університеті Так, в школі Так, в школі та університеті No Під час навчання не було смартфонів Тільки зареєстровані користувачі можуть брати участь у опитуванні. Приходьте, будь ласка, 1,095 проголосували. 86 человек. Чи можна дітям скористатися смартфонами в школі? Так Так, тільки якщо процес використання супервізіюється викладачем Не знаю Ні, я для стандартного навчання на книгах та записах з гіпсокартону Тільки зареєстровані користувачі можуть брати участь у опитуванні. Приходьте, будь ласка, 1,050 осіб проголосували. 101 затриманий.

Джерело: habrahabr.ru/post/233373/