У спробі втекти від виснажливого тепла, мешканці мегаполісів шукають спалювання на будь-яких водоймах і фонтанах. За словами лікарів, плавання в фонтанах може серйозно завдати шкоди здоров'ю. Але це дійсно правда? Я раджу зрозуміти продовження повідомлення!
Коли він спекотний в Москві, куди піти плавання? Звісно, фонтан! Чи можна купатися в московських фонтанах? Лікарі не говорять! Я говорю, що це не зрозуміло!
Тут багато страшних історій про московські фонтани, напевно, чули, що бездомні люди миються і миються вночі. Крім того, вода в фонтанах змінюється нерівномірно. Фонтани заливаються звичайною водою, яка надходить з крану. Фонтани зазвичай мають фільтр, який очищає воду від великих сміття. Це не зроблено для догляду за халатами, але так що сміття не пошкоджує механізми насоса. Зміна води кожні два тижні в великих фонтанах і один раз на тиждень невеликими. У спеку вода змінюється частіше, але ще не щодня. І тут для любителів плавання в московських фонтанах важливо потрапити в момент, коли фонтан чистий. Вже на другий день, особливо в спеку, інфекція починає поширюватися в теплій воді, і можна заражати кишковими паличками, грибковими або шкірними захворюваннями.
Я вирішив проаналізувати воду і дізнатися, що купить Московіти. Є різні види водних випробувань, але для того, щоб зрозуміти і правильно оцінити їх результати, необхідно бути спеціалістом. Так я дав воду для найпростішого мікробіологічного аналізу, а потім порівняти результати з нормами Міністерства охорони здоров'я для басейнів (SanPiN 2.1.2.1188-03): Я зацікавився, чи можна купатися там.
Вода була випробувана для загальної кількості мікробів і поширених коляморфних бактерій (наприклад, кишкова паличка Е., як і я розумію, цей показник допомагає оцінити ступінь забруднення води фексами) і терморегуляторних бактерій (підтип попереднього показника). В цілому ці показники не обов'язково вказують на те, що вода смертельно або є збудниками страшних захворювань, але вони показують загальний рівень забруднення.
Я вибрав чотири найпопулярніших фонтани для плавання, я також вирішив взяти воду з річки Москва, є ще і деякі диревілі плавання. Так це список.
(1) Фонтан дружби народів на VDNKh
(2) Манежевий квадратний фонтан. Саме там, де Жириновський купався.
(3) Пірс на набережній Софії
(4) Головний фонтан в Горькому парку, улюблене місце паратрупів
(5) Фонтан на Кримському набережній, з вертикальними струменями
В будь-якій точці світу не знайдено.
Що відбувається? Найгаряча вода в Москві.
Р
Це не новина, але все ще вражає, що кількість мікробів становить 28 разів вище норми.
50 років тому в Московській річці тихо купували людей, і не вважалися великою кількістю дівчинок.
Краще не зануритися в річку в центрі.
У другому місці з точки зору забруднення є фонтан на VDNKh. Вміст води бактерій в 7,5 перевищує норму.
р.
Неприємний сюрприз від Кримського набережного. Цей фонтан був найбіднішим.
Нещодавно було перероблено і тепер одне з наймодніших місць міста.
Улюблене місце на набережній є сухим фонтаном, де струмені води збиваються безпосередньо з плитки.
Між струменями ви можете прогулятися, які активно використовуються відвідувачами до набережної.
Чистість води в цьому фонтані є великою проблемою. Крім багаторазового перевищення норми бактерій,
У воді виявлено бактерії, які вказують на те, що є частинки калу, тому будьте обережні.
Проблема з цим фонтаном полягає в тому, що не можна побачити якість води.
Оскільки танк прихований підземний.
Крім того, тварини мають вільний доступ до фонтану, вони, швидше за все, соромляться в ньому.
Результатами парку Горького є, як правило, добре.
Прикордонні охоронці і паратрупи не мають небезпеки, вода є добре.
Вода була чистою на площі Манежа, але я зробив паркан тільки після зміни.
Ви можете купатися, але не кожен день.
Подивіться на чистоту води і якщо ви бачите, що це хмарно, не купуйте.
До речі, вагранти дуже миють і промивають;
Подбайте про себе;
Звідси.