Зуб для пам'яті

9-річний хлопчик боровся з 3-метровим крокодилом вагою більше 180 кг, і вийшов з бою переможця. Тепер зустріч з рептилією нагадує йому численні рани і величезний зуб, виведений з спини.
5 фото на новини.am

р.

Полювання в лікарняному ліжку, 9-річний рідний Флорида, Джеймс Барні Джер., спокійно і ретельно описує, що сталося з ним на озері Тохопекаліга до журналістів.

За словами хлопчика, на спекотний літній день він припаркував свій велосипед біля озера, і, незважаючи на заборону плавання, з задоволенням занурився в прохолодну воду.

Наступним другом Джеймс відчував когось «ручним» торкнувшись його ногу і думав, що хтось грає з ним.

"Що трапилося мене," На першому я думав, що хтось сказав, і не розумів, що дійсно збирався. Я зігнути його, а потім я відчував свою щелепу і величезні зуби. Я не знаю, що робити, так що я кинувся і вдарив крокодилу кілька разів, а потім зібрав свою міцність і спробував тримати рот відкритими якомога довше.

Дитина тримала щелепи предатора в цьому положенні досить довго, щоб встигнути захопити його, а потім ковтати до берега, пише Пошта Online.

Люди, які були на березі, повідомили, що їх очі мали страшну пам'ятку: хлопчик з'явився з води, з'ясувавши, що він був укусом алегатором, і за спиною був 3-метровий крокодил.

«П'ять ніг (1,5 метрів) був великим алергатором», - сказав він. Кричуща і кричущий хлопчик прийшов на суші, і ми побачили його спину, вкриту в крокодил. Ми кинулися на допомогу, і я відразу набрав 911. й

Лікарня видали зуба алегатора з спини Джеймса, оброблених поверхневими бітами і подряпинами від кігтів, а потім пришивають 30 ран.

Хрекодільний зуб, який відкрився лікарями, радував 9-річного хлопчика і висловив бажання зробити його незабутнім прикрасою.